5 Këshilla për Pastrim për Festat e Fundvitit

5 Këshilla për Pastrim për Festat e Fundvitit

Këtë fundvit dëshiron të minimizosh në maksimum kohën për pastrim gjeneral të shtëpisë përpara festave? Atëherë përvish mëngët, pasi të kesh fiksuar këshillat tona për pastrim efektiv. Është fiks  koha e duhur ta bësh shtëpinë tëndë të vezulloj nga pastërtia dhe të mburreni pak me dekorimin dhe mikëpritjen! Pastroni tapicerinë të parën Tapiceria përfshinë tapetet, […]

Kompani Pastrimi – Shërbime Profesionale

Kompani Pastrimi - Shërbime të larta cilësie | Ndihma+

Kompani Pastrimi – Shërbime Profesionale | Ndihma+! Ne e kuptojmë që jeta moderne i bën gjërat të jenë të ngarkuara për të gjithë. Kemi detyra dhe përgjegjësi në familje dhe në profesion, dhe shpesh ndihemi se 24 orët nuk janë të mjaftueshme për të përmbushur gjithçka që duhet të bëjmë. Në përpjekjen për të bërë […]

Ofertë Pastrim Divani

Ofertë Pastrim Divani

Ofertë Pastrim Divani – Laj dhe dizifekto një divan/kënd dhe përfito falas larjen e 4 karrigeve Kemi menduar, Ofertë Pastrim Divani pasi ai është një nga gjërat që kemi në shtëpi dhe  që përdoret më shumë ( tani më shumë se kurrë, për shkak të mbylljes në shtëpi për shkak të COVID- 19). Madje këto […]

Pse të merrni një abonim mujor pastrimi?

Pse të merrni një abonim mujor pastrimi?  Imagjinoni këtë: jeni duke u kthyer nga puna në shtëpi.  Në punë keni qënë  nga një mbledhje në një tjetër dhe ju është dashur të punonit jashtë orarit. .  Kthimi juaj në shtëpi ishtë shumë I ngadaltë dhe ajo ç’ka ju doni të bëni kur të shkoni është […]

Benefitet e makinerisë së avullit në pastrim

galeria Më poshtë do të zbulojmë benefitet e makinerisë së avullit në pastrim

Benefitet e makinerisë së avullit në pastrim Pandemia ka bërë që të rritet kërkesa e higjenës në ambientet ku ne jetojmë apo punojmë. Një nga mënyrat kryesore që ndihmon në eleminimin dhe higjenizimin e shtëpive apo ambienteve të punës është përdorimi i makinerisë së avullit. Më poshtë do të zbulojmë benefitet e makinerisë së avullit […]

6 motive që ju nxisin të merrni shërbime pastrimi profesionale

Të mbash shtëpinë pastër dhe në rregull, shpesh të kërkon shumë kohë dhe energji. Dhe sado të përpiqeni të mirëmbani ambinetin familjar, duket se shtëpia juaj do të ketë gjithmonë nevojë për një dorë ekstra me pastrimin. E në vend që të shpenzoni çdo fundjavë duke pastuar me themel, duke u lodhur më shumë dhe […]

Shtëpi e pastër çdo ditë

Shtëpi e pastër çdo ditë

Shtëpi e pastër çdo ditë Një shtëpi e pastër çdo ditë është si të thuash parajsë! Gjithmonë e freskët dhe mikëpritëse. Por duhet shumë punë dhe përkushtim për të mbajtur të pastër një shtëpi, veçanërisht në familjet e mëdha ose me shumë fëmijë. I gjithë sekreti, gjithsesi qëndron tek rituali i të pastruarit çdo ditë! […]

Si të pastrojmë më shpejtë? 9 këshilla efikase, sipas Ndihma +

Shpesh e gjenë sërish veten me një shtëpi të bërë lëmsh dhe pse ke ndjesinë se punët i ke bërë thjeshtë dhe vetëm një ditë më përpara. Me një ritëm të lartë jetese midis punës në profesion, kujdesit ndaj fëmijëve dhe mirëmbajtjes së higjenës dhe pastërtisë në shtëpinë tuaj, të ndodh të ndjehesh shumë shpesh […]

12 mënyra se si mund të pastroni thjeshtë me uthull dhe ujë!

Pse uthull? Mbajtja e një shtëpie të pastër është një përparësi e madhe për shumicën e njerëzve. Fatkeqësisht, shumica e produkteve pastruese në treg sot përmbajnë sasi të mëdha kimikatesh të dëmshëm që janë helmues për njerëzit. Për fat të mirë, ekziston një alternativë. Uthulla mund të pastrojë pothuajse të gjitha papastërtitë shtëpiake dhe është […]

Pastrimi: me themel vs i zakonshëm

pastrimi: me themel vs i zakonshëm

Pastrimi: me themel vs i zakonshëm Shpesh na pyesin pastrimi: me themel vs i zakonshëm  cili është ndryshimi midis pastrimit të rregullt dhe pastrimit të thellë? Përkufizimi i rregullt i pastrimit Mënyra më e thjeshtë për të përshkruar pastrimin e rregullt është një grup detyrash pastrimi që kryhen rregullisht. Kjo nganjëherë njihet edhe si pastrim […]