Ti mendon se po kursen?

ask for price

Po , të duket se kursen kur merr përsipër t’i bësh të gjitha vetë! Dhe kjo është tendeca e kohëve moderne! Veçanërish nëse je grua, nënë, bashkëshorte, profesioniste, mikeshë etj etj. Trumbetohet nga të gjitha anët, jashtëzakonisht shumë në rrjetet sociale. Ku shkëlqimi të mpinë çdo neuron! Transformohet ngadalë në nevojë dhe bindesh se e […]

Vend Pune – Këshilla për të fituar një vend pune

pune kerkues

Sa e veshtire ka qene per ju te gjeni nje vend pune ? Viti 2020 na gjeti në një situatë që askush prej nesh nuk e kishte imagjinuar apo perjetuar më parë. Kjo situatë, përpos një izolimi qe ndoshta për shumë prej nesh ka qenë I vështirë mendërisht, ka qënë dhe do të jetë I […]

Si të zgjidhni shërbimin e duhur të pastrimit ?

Si të zgjidhni shërbimin e duhur të pastrimit ? Kohët e fundit pastrimi i shtëpisë apo vendit tuaj të punës edhe kur nuk keni kohë të mjaftueshme është bërë shumë më i lehtë. Industria e shërbimeve të pastrimit po përhapet me shpejtësi në të gjithë vendin. Por, Si të zgjidhni shërbimin e duhur të pastrimit […]

8 motive kryesore përse punësimi sezonal është ‘super ide’!

gallery

Ndonjëherë punësimi në profilin që dëshiron më tepër ose për të cilin ke investuar në studim, merr kohë të gjatë dhe të shteron energjitëm duke bërë të të ulet ndjeshëm motivimi. Ndërkohë nga ana tjetër, në një botë gjithmonë e më konkuruese dhe në mungesë të kualifikimeve profesionale, punësimi duket thuajse ‘mision i pamundur’. Prandaj […]