Shoqërim i fëmijës në lëvizje

Shoqërim i fëmijës në lëvizje

Shoqërim i fëmijës në lëvizje Shmangni dhimbjen e kokës të shkaktuar nga trafiku i dendur në Tiranë, të paktën për shoqërimin e fëmijëve. Gjeni zgjidhje me sherbimin – Shoqërim i fëmijes në lëvizje – nga  Ndihma+. Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Shoqërim i fëmijës në lëvizje Në disa raste, orari […]

Mësues në shtëpi

Mësues në shtëpi

Mësues në shtëpi Mësues në shtëpi mund të jetë përgjigja e duhur ndaj shumë problemeve, vecanërisht kur sillet nga Ndihma+. Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Mësues në shtëpi Në rastet kur prindërit janë shumë të ngarkuar që të kujdesen me edukimin dhe detyrat e shkollës me fëmijët  në ambientin e […]

Dado për fëmijë në Tiranë

Dado për fëmijë në Tiranë Dado për fëmijë në Tiranë – Sepse të gjithë prindërit, meritojnë, për të paktën disa orë, një dado.. Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Dado për fëmijë në Tiranë E dimë që gjyshet apo hallat/tezet janë kujdestarët e besuar të fëmijëve në rast të mungesës suaj, por […]