Kujdes 24/7

Live-in care Kujdes 24/7

Kujdes 24/7 Kujdes 24/7 , pa u larguar nga shtëpia, do të ishte zgjidhja e preferuar e shumë të moshuarve. Tek Ndihma+, thjesht përpiqemi ta bëjmë shërbimin më të përballueshëm ekonomikisht. Çfarë duhet të dini Termat dhe Kushtet*​ Foto të shërbimit Kujdes 7/24 Kur të moshuarit kanë nevojë për kujdes të vazhdueshëm, mund të jetë […]

Kujdes në raste të vecanta

Kujdes në raste të vecanta

Kujdes në raste të vecanta Edhe njerëzit normalisht të shëndetshëm mund të kenë nevojë, në rrethana të caktuara, për kujdes në raste të vecanta. Ndihma+ thjesht e bën më të lehtë. Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Kujdes në raste të vecanta Ky shërbim ofrohet për t’ju lehtësuar jetën në periudha […]

Kujdes në shtëpi

Kujdes në shtëpi Senior care

Kujdes në shtëpi Tek Ndihma+ , e kuptojmë thellësisht thirrjen e shumë fëmijëve të rritur që kërkojnë zgjidhje për të kujdesur për prindërit e moshuar, bëjmë më të mirën tonë për t’ju ardhur në ndihmë me sherbimin – Kujdes në shtëpi Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Kujdes në shtëpi Grupmosha […]