Udhëzime prindërimi për prindërit e rinj!

Kur bëheni prindër për herë të parë, këshillat ju vijnë lumë nga të gjitha anët! Për të lehtësuar disi përshtatjen e prindërve të rinjë  dhe fëmijës me jetën e re, Ndihma + ju propozon një udhëzues me disa këshilla të thjeshta, për t’ju lehtësuar përgjegjësinë dhe për t’ju dhënë besimin që ju nevojitet për të […]