Kandidatë për t’u punësuar

Databaza jonë e personave të gatshëm për t’u punësuar tashmë është publike, përfshin gjithë Shqipërinë dhe diasporën, dhe është falas për kandidatët.

Kandidatë për tu punësuar

Kemi kandidatura të kualifikuar të cilët janë në kërkim të një pune, të vendosur në të gjithë Shqipërinë dhe në diasporë. Pasi të kalojnë procesin e intervistës me ta dhe të verifikojmë profilin e tyre, ne e publikojmë atë në faqen tone web me kandidatë, ku profili do të qëndrojë publik, por i anonimuar për një periudhë të kufizuar kohore që klientët e interesuar t’i marrin në konsideratë.

Shikoni profilet e punëkërkuesve tanë!

… ndërkohe me kompaninë e pastrimit Ndihma+

Një listë e tillë mund të filtrohet dhe të kërkohet sipas përvojës, vendndodhjes, pagës së pritshme etj dhe është një bazë të dhënash shumë interesante e profileve që duhet të keni parasysh kur jeni duke u përpjekur të punësoni dikë. Duke kontaktuar agjencinë dhe duke paguar një tarifë modeste, ju merrni kontaktin e profilit për të diskutuar drejtpërdrejt me ta.

Nuk keni gjetur punëkerkuesin ideal?
Na shpjegoni çfarë kërkoni

Termat dhe Kushtet
750+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e Çmimeve*

work-from-home

**Duhet të dini që shërbimi është falas për kandidatët, kjo është mënyra jonë për t’i ndihmuar ata të gjejnë një punë!

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Kërko profilin e kandidatit

KËRKO ÇMIM