Ndermjetesim per Punesim -Rekrutim nga A në ZH

Ndihma+ mund të marrë përsipër rekrutimin nga fillimi në fund të sanitares ose kujdestares, juve ju duhet vetëm të zgjidhni dhe të firmosni!

Ndërmjetësim i plotë

Sa here qe ju keni nevoje per te  rekrutuar/ te punesoni dike si dado, zonje pastrimi apo kujdestare per te moshuar, per familjet tuaja apoo ne ambiente profesionale, ky kerkim kthehet ne nje stres te vertete.

Te gjesh personin e duhur sipas kushteve tuaja dhe sa me shpejt, eshte nje sfide thuajse e pamundur.

Ndihma+, pervecse i ofron keto sherbime drejtperdrejte, merr gjithashtu persiper t’ju ndihmoje ju te punesoni personin e duhur ne nje sherbim te quajtur ndermjetesim per punesim.

Na kontaktoni në email

Termat dhe Kushtet
535+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e Çmimeve*

work-from-home
Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Përshkrimi i shërbimit
Kujt i shërbejmë ?

 • Familjeve qe deshirojne te punesojne dado per ruajtjen e femijeve
 • Familjeve qe deshirojne te punesojne zonje pastrimi per tu kujdesur per shtepine e tyre cdo dite
 • Individeve te semure apo te moshuar qe kerkojne kujdes per nje kohe relativisht te gjate
 • Familje jashte vendit qe kerkojne te punesojne ne te tilla profile kandidate nga Shqiperia
 • Bizneseve qe deshirojne te punojne sanitare

Si ju shërbejmë ?

 • Njihemi me rastin tuaj dhe marrim gjithe informacionin e duhur rreth postit te punes
 • Ju rekomandojme modifikim pagash apo oraresh per te rritur gjasat e gjetjes se personit te duhur
 • Postojme postin e punes ne rrjetet tona sociale te cilat ndiqen nga persona te interesuar per keto profile ; gjithashtu ne sitin toneweb (http://www.ndihmaplus.com/mundesi-punesimi/) dhe faqe te tjera web
 • Kerkojme ne bazen tone te te dhenave (prej 2015-es) per te identifikuar kandidatura te pershtatshme
 • Perpiqemi te mbledhim referenca per kandidaturat dhe ti njohim ato sa me mire para se t’jua prezantojme
 • Marrim persiper t’ju prezantojme te pakten dy kandidatura te pershtatshme per cdo post pune, brenda apo jashte vendit
 • Ju shoqerojme deri ne nenshkrimin e marreveshjes me personin e perzgjedhur

Përse të kërkoni me ne ?

 • Prej 2015-es operojme ne kete sektor, jemi pike reference per kandidatet qe kerkojne ne keto profile
 • Investojme vazhdimisht ne rrjetet tona sociale per te terhequr gjithmone e me shume kandidatura
 • Me zyra ne qender te Tiranes, ofrojme nje prezence fizike prane kandidateve, fakt qe e ben procesin me te besueshem
 • Jemi ne gjendje te para-filtrojme kandidatet dhe t’i testojme ata nese eshte nevoja, pasi ofrojme sherbime te tilla
 • Per bizneset, kerkimi per keto profile mund te jete i mundimshem, duke qene se nuk kalon nga te njejtat kanale si punesimi i profileve te tjera
 • Fitoni kohe ne kerkimet tuaja ose kerkesa juaj eshte urgjente

Blog
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM