Rreth nesh

Ndihma Plus është e para kompani pastrimi në Tiranë që mbërrin pranë ambienteve tuaja të jetesës me synimin për t’jua bërë jetën më të thjeshtë dhe për t’u kujdesur për të dashurit tuaj njësoj si ju.

Kompani pastrimi në Tiranë

Jeta është e ngarkuar dhe balanca mes punës dhe jetës personale mund të jetë sfiduese. Si një kompani pastrimi në Tiranë, Ndihma Plus është këtu për t’ju ofruar ndihmën e nevojshme për të kujdesur për shtëpinë tuaj dhe për t’ju lejuar të përqendroheni në gjërat e tjera të rëndësishme në jetën tuaj.

Stafi ynë i specializuar është i përkushtuar për të arritur ambiente të pastër dhe të freskët nëpërmjet shërbimeve tona profesionale të pastrimit. Kompania jonë pastrimi në Tiranë kupton nevojat dhe porositë tuaja, duke ofruar një shërbim të personalizuar dhe të besueshëm për të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj.

Jepini fëmijëve dhe të dashurve tuaj nevojën e tyre për kujdes të vecantë, duke ju lejuar të përqendroheni në detyrimet tuaja me qetësi dhe të ktheheni në një ambient të pastër dhe të kujdesur, mbushur me dashuri.

Besoni në kompetencën tonë si kompani pastrimi në Tiranë dhe përmirësoni jetën tuaj shtëpiake me Ndihma Plus.

 

 

Na kontaktoni për çdo pyetje apo paqartësi

Zgjidhni Ndihma +
Kompani Pastrimi ne Tirane me Cilësi të Garantuar
  • Staf i besuar dhe i trajnuar: Ne selektojmë stafin tonë me kujdes, duke i nënshtruar një proces përzgjedhjeje të rreptë dhe trajnimeve intensive. Ju mund të keni besim në aftësitë e ekspertëve tanë për të kryer pastrimin me profesionalizëm dhe kujdes.

  • Efektivitet dhe efikasitet: Përdorimi i një grupi të koordinuar dhe të specializuar siguron që pastrimi të kryhet në mënyrë efektive dhe në një kohë të optimizuar. Ne punojmë me vullnet dhe përkushtim të garantuar

  • Fleksibilitet në shërbimet: Ne ofrojmë fleksibilitet në orarin e shërbimeve tona. Mund të planifikojmë pastrimin sipas axhendës suaj, ose mund të ofrojmë shërbime të menjëhershme nëse keni nevojë urgjente. Jemi këtu për t’ju përshtatur sipas nevojave tuaja.

  • Garancia e kthimit të parave: Nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimet tona, ne ju ofrojmë garancinë e kthimit të parave. Kujdesi ndaj klientëve është prioriteti ynë dhe synojmë të sigurojmë që të jeni plotësisht të kënaqur me çdo aspekt të shërbimit tonë.

  • Referencat e klientëve të kënaqur: Ne kemi një histori 7 vjecare të provuar me shërbime të suksesshme në treg. Referencat pozitive dhe klientët e kënaqur tregojnë për cilësinë dhe përkushtimin tonë ndaj punës.

Zgjidhni Ndihma + për të kryer pastrimin e shtëpisë/zyrës tuaj me cilësi të garantuar dhe siguroni një ambient të pastër dhe të freskët për t’u kënaqur në shtëpinë/zyrën tuaj.

Përse të zgjidhni N+ të kujdeset për të dashurit tuaj në nevojë?
  • Babysitter me eksperiencë dhe me një dashuri të vecantë ndaj fëmijëve
  • Staf profesional,i kualifikuar dhe me eksperiencë për përkujdesje ndaj fëmijëve, të moshuarve apo njerëzve në nevojë të përkohshme apo të përhershme për përkudesje
  • Fleksibiltet për ofrimin e shërbimeve, rast pas rasti apo të programuara
Klientë të kënaqur
Bazuar në 19 komente
Stuart Brown (SB Vision Music)
Stuart Brown (SB Vision Music)
17/09/2021
Difficult to fault the service. I've been exploring all the surfaces and hidden corners that had been collecting dust - all spotlessly clean. As for Keti, thoroughly professional and personal service. I have no price comparison, but the charge seemed appropriate to the amount of work that I know was involved.
Erion Sevaj
Erion Sevaj
29/06/2021
Very high quality of cleaning services compared to similiar agencies in the market. Quite satisified of the customer service
erinda stafa
erinda stafa
13/04/2021
Super sherbim korrektesi cmimet te mira dhe shume ne dispozicion te klientit.
Melisa Ulqinaku
Melisa Ulqinaku
22/03/2021
Sherbim shume cilesor. Do vleresoja korrektesine ne orar, organizimin dhe mbi te gjitha qe zonjave qe punojne aty u ofrohen mjete pune dhe ilace pastrimi profesionale nga kompania. Ne perfundim do e vleresoja me maksimumin e pikeve sherbimin e marre dhe cilesine e tij, pa harruar sigurine qe te jep fakti qe eshte dhe kompania qe te ofron besim me te madh sesa thjesht indivi qe punon aty dhe pergjegjesia eshte dyfish. ( shume e rendesishme per mua si klient apo marres sherbimi ) ✅✅✅ Bravo per punen.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this