Një familje në Tiranë kërkon një DADO
Kërkesat për shërbim :
Fëmijë në përgjegjësi : 1 ( 8 muajshe )
Orari punës : 08:30 – 18:00
Ditët e punës : e hënë – e premte
Pagesa : 50.000 lek
Adresa : zona e shkollës së baletit
KËRKOHET DADO

• Gatimet për fëmijën
• Kujdesi ndaj higjenës së fëmijës, rastet kur është sëmurë etj
• Shëtitje me bebin në ditët me mot të mirë, aftësi në edukim dhe argëtim etj
• Disponibilitet për të asistuar familjen në orë shtese, të cilat do të jenë me pagesë shtesë
• Disponibilitet për të shërbyer në familje si dado në periudhën Qershor – Shtator në shtëpinë e plazhit në Qerret, në orarin 08:30-18:00 ( transporti sigurohet nga familja ) ose të qëndroj me kohë të plotë në banesë me qëra për zonjën ( pagesa në këtë rast do të diskutohet me familjen )
• Ditët e festave zyrtare janë pushim
• Pushime vjetore 3-4 javë, gjithmonë në varësi të dinamikës së jetës së familjes

Kriteret
● Mosha dados : 40 – 50 vjeç
● Eksperiencë e mëparshme pune si dado
● Përparësi kanë zonjat me referenca nga familjet ku kanë shërbyer si dado
● Minimalisht arsimi I mesëm
● Komunikim të mirë dhe qytetari
● Korrektësi dhë përgjegjshmëri

KËRKOHET DADO

Për më shumë informacion, zonjat e interesuara për këtë mundësi punësimi mund të na kontaktojnë në 0693381880 / 0695218538