Punësime Sezonale

Nëse je duke kërkuar për punësime sezonale je në vendin e duhur, si punëmarres dhe punëdhënes, Ndihma +  ju vjen në ndihme për të gjetur punë dhe punonjës sezonal.

Punesime Sezonale

Nëse jeni duke bërë biznes në hoteleri dhe turizëm, është e rëndësishme të gjeni punesime sezonale, pra punonjës dhe t’i punësoni vetëm për një pjesë të vitit. Ju keni nevojë për punonjës sezonalë në mënyrë që t’i përgjigjeni maksimumeve të kërkesave të klientëve tuaj në periudha të caktuara, kështu që dëshironi t’i gjeni shpejt dhe puna e tyre të jetë sa më cilësore.

Si një agjenci punësimi që operon në këtë treg prej shumë vitesh, ne mund të gjejmë një grup punëtorësh të interesuar për punët që ofroni ose  mund t’i kërkojmë ata shumë më shpejt se sa mundeni ju vetë!

Termat dhe Kushtet
15+

Shërbime të realizuara

Lista e Çmimeve*

work-from-home
Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM