Rreth nesh

Ndihma Plus është e para agjenci shqiptare që mbërrin pranë ambienteve tuaja të jetesës me synimin për t’jua bërë jetën më të thjeshtë dhe për t’u kujdesur për të dashurit tuaj njësoj si ju.

Rreth nesh

Ndihma Plus është e para agjenci shqiptare që mbërrin pranë ambienteve tuaja të jetesës me synimin për t’jua bërë jetën më të thjeshtë dhe për t’u kujdesur për të dashurit tuaj njësoj si ju. Ata, dhe vecanërisht ato, që e dinë c’do të thotë të kthehesh nga puna në shtëpi, për të filluar një punë të dytë; ata që e kanë të pamundur të balancojnë karrierën profesionale dhe impenjimet personale me kujdesin ndaj fëmijëve apo një njeriu të dashur, me siguri na kuptojnë.

Na lini ne të kujdesemi për shtëpinë tuaj ashtu si ne dimë, duke marrë parasysh dhe porositë tuaja, dhe fitoni kohë për gjëra më të bukura në jetë.

Besojeni fëmijët apo të dashurit tuaj në nevojë për kujdes të vecantë në duart e stafit tonë, dedikojuni me qetësi detyrimeve tuaja dhe kthehuni për t’iu falur më shumë dashuri.

Na kontaktoni për çdo pyetje apo paqartësi

Përse të zgjidhni Ndihma + për të pastruar shtëpinë tuaj?
  • Staf të besuar dhe të trajnuar për shërbimet e ofruara. Stafi është përzgjedhur me kujdes duke kaluar në fazë intervistimi, provimi, trajnimi.
  • Efektivitet dhe eficencë në pastrim, duke sjellë në ambientet tuaja një grup i cili di të koordinohet në mënyrë perfekte për të kryer pastrimin e ambienteve tuaja në një kohë të optimizuar
  • Fleksbilitet në ofrimin e shërbimeve, të cilat mund të jenë vetëm të njëhershme apo të programuara sipas axhendës suaj
  • Ju kthejmë lekët mprapsht nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimet tona
  • Referenca të shërbimeve të provuara në treg
Përse të zgjidhni N+ të kujdeset për të dashurit tuaj në nevojë?
  • Babysitter me eksperiencë dhe me një dashuri të vecantë ndaj fëmijëve
  • Staf profesional,i kualifikuar dhe me eksperiencë për përkujdesje ndaj fëmijëve, të moshuarve apo njerëzve në nevojë të përkohshme apo të përhershme për përkudesje
  • Fleksibiltet për ofrimin e shërbimeve, rast pas rasti apo të programuara
Klientë të kënaqur
Bazuar në 19 komente.
Tea Qyrku
Tea Qyrku
20/04/2022
Verifikuar
Admira Tahiraj
Admira Tahiraj
09/04/2022
Verifikuar
Stuart Brown (SB Vision Music)
Stuart Brown (SB Vision Music)
17/09/2021
Verifikuar
Difficult to fault the service. I've been exploring all the surfaces and hidden corners that had been collecting dust - all spotlessly clean. As for Keti, thoroughly professional and personal service. I have no price comparison, but the charge seemed appropriate to the amount of work that I know was involved.
Eda Dishnica
Eda Dishnica
02/07/2021
Verifikuar
Noke Noke
Noke Noke
02/07/2021
Verifikuar
Erion Sevaj
Erion Sevaj
29/06/2021
Verifikuar
Very high quality of cleaning services compared to similiar agencies in the market. Quite satisified of the customer service
Kejsi
Kejsi
27/05/2021
Verifikuar
erinda stafa
erinda stafa
13/04/2021
Verifikuar
Super sherbim korrektesi cmimet te mira dhe shume ne dispozicion te klientit.
Melisa Ulqinaku
Melisa Ulqinaku
22/03/2021
Verifikuar
Sherbim shume cilesor. Do vleresoja korrektesine ne orar, organizimin dhe mbi te gjitha qe zonjave qe punojne aty u ofrohen mjete pune dhe ilace pastrimi profesionale nga kompania. Ne perfundim do e vleresoja me maksimumin e pikeve sherbimin e marre dhe cilesine e tij, pa harruar sigurine qe te jep fakti qe eshte dhe kompania qe te ofron besim me te madh sesa thjesht indivi qe punon aty dhe pergjegjesia eshte dyfish. ( shume e rendesishme per mua si klient apo marres sherbimi ) ✅✅✅ Bravo per punen.
Arlinda Recii
Arlinda Recii
25/02/2021
Verifikuar
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this