Dado për fëmijë në Tiranë

Dado për fëmijë në Tiranë – Sepse të gjithë prindërit, meritojnë, për të paktën disa orë, një dado..

Dado për fëmijë në Tiranë

E dimë që gjyshet apo hallat/tezet janë kujdestarët e besuar të fëmijëve në rast të mungesës suaj, por jo gjithmonë ata janë të disponueshëm ose jetojnë afër jush. Në mëngjes apo në mbrëmje, për pak ore apo për një ditë të plotë, vetëm për një rast apo sipas një plani të programuar, gjithmonë mund të mbështeteni tek ne për një babysitter po aq të besuar që të kujdeset për fëmijët tuaj.

Kujdestarët e fëmijëve të punësuar nga ne janë të përzgjedhur dhe testuar me kujdes.  Ato kanë marrë trajnime të veccanta për kujdes ndaj fëmijëve, kanë eskperienca të mëparshme dhe më shumë se një profesion, kujdesi ndaj fëmijëve për to është një punë të cilin e bëjnë me shumë pasion.

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

… nderkohe me kompaninë e pastrimit Ndihma+

Kujdestarët e fëmijëve të punësuar nga ne janë të përzgjedhur dhe testuar me kujdes.  Ato kanë marrë trajnime të vecanta për kujdes ndaj fëmijëve, kanë eskperienca të mëparshme dhe më shumë se një profesion, kujdesi ndaj fëmijëve për to është një punë të cilin e bëjnë me shumë pasion.

Për vite jemi përpjekur të bindim klientët që të punësojnë studentë si dado,sepse studentët, vecse të supervizojnë fëmijet, munden lehtësisht t’i ndihmojnë me detyrat, janë fleksibël në orare, dhe mund të jenë më interesantë në cmim. Nga ana tjetër, këto punëra ndihmojnë u japin një dorë ekonomike studentëve, dhe të gjithë e dimë sa i vështirë mund të jetë muaji i një studenti. 

Në cdo rast, konsultoni databazën tone të punëkërkuesve për të parë nëse një kandidat ju intereson në vecanti.

Termat dhe Kushtet
750+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e Çmimeve*

Çmimet mund të ndryshojnë në varësi të shërbimit që merret në fundjavë ose jashtë orarit të zakonshëm të punës ( 08:00 – 19:00 ). Zakonisht, shërbimi I ofruar gjatë fundjavës ose gjatë natës, ka automatikisht çmim më të lartë se shërbimi që ofrohet gjatë ditëve normale të punës ( javë e plotë pune ).

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog

Shikoni profilet e dadove tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM