Kujdes 24/7

Kujdes 24/7 , pa u larguar nga shtëpia, do të ishte zgjidhja e preferuar e shumë të moshuarve. Tek Ndihma+, thjesht përpiqemi ta bëjmë shërbimin më të përballueshëm ekonomikisht.

Kujdes 7/24

Kur të moshuarit kanë nevojë për kujdes të vazhdueshëm, mund të jetë më e lehtë për ta të marrin shërbimin pa u larguar nga vatra familjare. Shërbimi ynë i kujdesit të drejtpërdrejtë,  ofron mundësinë e kujdesit ndaj të moshuarit edhe 24/ 24 , gjithmonë duke marrë parasysh nevojat e veçanta  të të moshuarit.

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

… nderkohe me kompaninë e pastrimit Ndihma+

Stafi ynë përbëhet nga zonja që kanë dhënë shërbime për anëtarët e familjes së tyre, si dhe infermierë të trajnuar për ta ofruar këtë shërbim kujdesi, me më shumë profesionalizëm.

Në cdo rast, konsultoni databazën tone të punëkërkuesve për të parë nëse një kandidat ju intereson në vecanti.

Termat dhe Kushtet
11+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e çmimeve*

Çmimi do të ndryshoj në rastet e kërkesave specifike të personit që merr shërbimin, përfshi këtu vendndodhjen e familjes dhe disponibilitetin e kandidaturës për të dhënë shërbimin sipas fashës orare të kërkuar nga ana juaj.

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog

Shikoni profilet e kujdestareve tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM