Kujdes për kafshët në Tiranë

Ne ofrojmë shërbimin e kujdesit për kafshë shtëpiake, po aq seriozisht sa cdo lloj tjetër kujdesi. Kujdes për kafshët në Tiranë

Kujdes për kafshët në Tiranë

Në rastet kur ju duhet të udhëtoni jashtë vendit familjarisht, kafshët tuaja shtëpiake është e nevojshme të vijojnë të kenë të gjitha gjërat e nevojshme për mirëqënien e tyre, por pa qenë nevoja t’i lini vetëm në shtëpi, për ditë të tëra. Ne ofrojmë shërbimin e kujdesit për kafshë shtëpiake, duke e konsideruar këtë shërbim po aq të veçant dhe të rëndësishëm si të gjitha llojet e tjera të shërbimeve të kujdesit.

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

Termat dhe Kushtet
37+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e çmimeve*

Çmimi do të ndyrshojë kryesisht në rastet e kërkesave të veçanta që kafsha juaj shtëpiake ka nevojë, vendndodhja e banesën suaj dhe disponibiliteti i stafit për shërbim.

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog

Shikoni profilet e kujdestareve tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM