Kujdes në shtëpi

Tek Ndihma+ , e kuptojmë thellësisht thirrjen e shumë fëmijëve të rritur që kërkojnë zgjidhje për të kujdesur për prindërit e moshuar, bëjmë më të mirën tonë për t’ju ardhur në ndihmë me sherbimin – Kujdes në shtëpi

Kujdes në shtëpi

Grupmosha e tretë në familjen tuaj ka gjithmonë nevojë për shumë dashuri dhe përkujdjesje, por ndonjëherë jeta bëhet e shpejtë dhe ju e kuptoni se koha nuk ju mjafton. Shërbimi ynë i kujdestarisë për moshën e tretë ju ndihmonë me procese të tilla si kujdesi I ambientit ku I / e moshuara jeton në aspektin e higjenës dhe rregullit, shërbimi për nevojat e tyre fizike në rastet kur kanë sëmundje ose edhe shoqërim për aktivitete relaksuese ose ne rastet kur I / e moshuara kalon shumë kohë vetëm dhe ka nevoj për dikë pranë.

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim
… ndërkohe me kompaninë e pastrimit Ndihma+

Menaxheri ynë i shërbimit për kujdestari për të moshuar do t’ju lërë një takim në mënyrë që të përcaktoni paraprakisht nevojën tuaj për shërbim ndaj kësaj grupmoshe në familjen tuaj, në të gjitha herët që ju do të keni nevojë për ndihmë dhe suport me këtë grupmoshë.

Në cdo rast, konsultoni databazën tone të punëkërkuesve për të parë nëse një kandidat ju intereson në vecanti.

Termat dhe Kushtet
356+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e Çmimeve*

Çmimi ndryshon vetëm në rastet kur kërkesat për shërbim kanë specifika të veçanta / unike në shërbimin e kujdestarisë për të moshuar, duke përfshirë dhe vlerësuar këtu edhe vendndodhjen e familjes dhe disponibilitetin e kandidaturës për të ofruar shërbimin.

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog

Shikoni profilet e kujdestareve tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM