Mësues në shtëpi

Mësues në shtëpi mund të jetë përgjigja e duhur ndaj shumë problemeve, vecanërisht kur sillet nga Ndihma+.

Mësues në shtëpi

Në rastet kur prindërit janë shumë të ngarkuar që të kujdesen me edukimin dhe detyrat e shkollës me fëmijët  në ambientin e tyre familjar ose kur nuk kanë shumë durim, rezultate shumë të mira mund të arrihen në këtë proces me fëmijën, duke marr vëmendje dhe kujdes /suport  ditor nga  mësuesja private  e tij / saj.

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

Kompania Ndihma+

Agjencia jonë ka një database të dhënash me kandidatura në profilin  mëuses / edukatore që mund të ndihmojnë fëmijën tuaj nga mosha shumë të vogla deri në shkollën e mesme; dhe nëse keni kërkesa të veçanta në asistimin e edukimit apo ndihmës pas shkollore të fëmijës tuaj.  

Në cdo rast, konsultoni databazën tone të punëkërkuesve për të parë nëse një kandidat ju intereson në vecanti.

Termat dhe Kushtet
23+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e Çmimeve*

 Pagesa për orë pune në shërbimin e kujdestarisë për fëmijë ndryshon për një seri motivesh si : vendndodhja ku ofrohet shërbimi, orët e shërbimit dhe fasha orare, pritshmëritë dhe kriteret nga ana e familjes për shërbim, numri I fëmijëve / nxënësve në kujdestari / shërbim dhe disponibiliteti I mësusesit / edukatores që merr përsipër shërbimin.

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog

Shikoni profilet e mësueseve tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM