Shoqërim i fëmijës në lëvizje

Shmangni dhimbjen e kokës të shkaktuar nga trafiku i dendur në Tiranë, të paktën për shoqërimin e fëmijëve. Gjeni zgjidhje me sherbimin – Shoqërim i fëmijes në lëvizje – nga  Ndihma+.

Shoqërim i fëmijës në lëvizje

Në disa raste, orari ose ritmi juaj I punës, ju pengon të keni mundësi të shoqëroni fëmijën tuaj në shkollë, në aktivitete të ndryshme pas shkollore, në vizita të caktuara tek mjeku ose në gëzime familje dhe shpesh e ndjeni se keni nevojë për ndihmë nga dikush tjetër për t’i përmbushur të gjitha këto përgjegjësi. Stafi ynë mund t’ju lehtësoj jetën duke ju ofruar këtë shërbim, duke e shoqëruar fëmijën tuaj në çdo aktivitet me transport publik ose makinën tonë të punës, sipas preferencës tuaj.  

Gjithashtu, mund të gjejmë një taksi që transporton disa fëmijë dhe familjet ndajnë pagesën. Femijët do shoqërohen nga një anëtar i stafit tonë, në cdo rast.

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

Termat dhe Kushtet
14+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e Çmimeve*

Çmimi për orët e shërbimit do të ndryshoj në varësi të disa faktorëve si kohëzgjatja e shoqërimit, shpeshtia , pritshmëritë e familjes për shërbimin etje.

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM