Kujdes në raste të vecanta

Edhe njerëzit normalisht të shëndetshëm mund të kenë nevojë, në rrethana të caktuara, për kujdes në raste të vecanta. Ndihma+ thjesht e bën më të lehtë.

Kujdes në raste të vecanta

Ky shërbim ofrohet për t’ju lehtësuar jetën në periudha të caktuara kohore, kur ju ose familjarët tuaj, nuk arrini të mirëmbani ose kujdesni të afërmit tuaj, brenda ose jashtë familjes. Nëse një person I afërm dhe I dashur për ju, për arsye shëndetësore ose ndodhi që e pengojnë  të jetë aktiv për një periudhë të shkurtër kohore, ka nevojë për dikë t’i shërbej, stafi ynë do t’ju gjendet pranë për t’ju ndihmuar në këtë proces.

Në cdo rast, konsultoni databazën tone të punëkërkuesve për të parë nëse një kandidat ju intereson në vecanti.

 

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

Termat dhe Kushtet
32+

Numri i shërbimeve të realizuara

Lista e Çmimeve*

Çmimi do të ndryshojë në rastet e kërkesave specifike të personit që merr shërbimin, përfshi këtu vendndodhjen e familjes dhe disponibilitetin e kandidaturës për të dhënë shërbimin sipas fashës orare të kërkuar nga ana juaj.  

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Blog

Shikoni profilet e kujdestareve tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM