6 motive që ju nxisin të merrni shërbime pastrimi profesionale

6 motive që ju nxisin të merrni shërbime pastrimi profesionale

Të mbash shtëpinë pastër dhe në rregull, shpesh të kërkon shumë kohë dhe energji. Dhe sado të përpiqeni të mirëmbani ambinetin familjar, duket se shtëpia juaj do të ketë gjithmonë nevojë për një dorë ekstra me pastrimin. E në vend që të shpenzoni çdo fundjavë duke pastuar me themel, duke u lodhur më shumë dhe mos pasur kohë të lirë për tjetër gjë, përse të mos rezervoni një shërbim pastrimi?

Shërbimet e pastrimit janë puna jonë në Ndihma + dhe me 6 vite eksperiencë në profil, mendojmë se dimë t’ju ofrojmë shërbime profesionale pastrimi, me cilësi dhe standard të lartë.

6  motive kryesor përse duhet të rezervoni një shërbim pastrimi sipas Ndihma + janë :

  1. Ajër i pastër brenda shtëpisë

Duhet t’ju jetë bërë zakon që sapo të ngriheni në mëngjes, të hapni dritaret për ajrim! Por ju ndodh edhe të harroni! Me një shërbim pastrimi profesional ajëri i pastër në shtëpinë tuaj nuk do të mungoj kurrë! Shtëpitë më të vjetra, kanë tendencë gjithashtu  të mbajnë më shumë papastërti në ajër, pavarsisht përpjekjes tuaj. Profesionistët e pastrimit, sigurohen në çdo shërbim që banesa të jetë jo vetëm e pastër por edhe me ajër të freskët!

  1. Pushoni dhe argëtoheni

Nëse është dikush tjetër që i bën punët tuaja të shtëpisë, veçanërisht fundjavave, ju do të gjeni të gjithë kohën e lirë të nevojshme për të cilën keni vite që ëndërroni! Balanca midis punës, familjes dhe kohës së lirë është gjithmonë e vështirë! Prandaj zonjat e shtëpisë shpesh sakrifikojnë shumëçka për të mbajtur pastër ambientin e banimit! Me pak ndihmë nga profesionist pastrimi, koha  dhe jeta jote do të bëhet thjeshtë më e mirë.

  1. Në të vërtetë kurseni

Kohën dhe mobiliet! Kohën sepse 80 orë pastrimi javore, të cilat i shpenzoni kur pastroni vetë, mund t’i  organizoni për t’ju dedikuar realisht pushimit dhe familjes. Dhe mobiliet, të cilat po të pastrohen dhe mirëmbahen në mënyrë konstante, do të kenë jetëgjatësi.

  1. Mjetet profesionale të pastrimit bëjnë një punë më të mirë

Pavarsisht përpjekjeve tuaja, mjetet profesionale të pastrimit janë gjithmonë një ndihmesë e madhe për të arritur rezultat dhe cilësi më të lartë shërbimi.  Sigurisht që mund të keni edhe  vetë ndonjë të till, por realisht, do t’ju duhet sërish shumë kohë dhe energji.

  1. Gjithçka është gjithmonë super e pastër

Kur punët e shtëpisë i bën vetë, ka raste në të cilat, dora juaj nuk kalon në çdo cep! Kjo sepse zakonisht nxitoni të bëni shumëçka ose jeni shumë të lodhura për t’i bërë realisht me themel.  Kjo është diçka që shmanget totalisht me shërbimet profesionale të pastrimit! Sepse profesionistët nuk lënë në asnjë rast asgjë pa realizuar në pastrim. Kryesisht sepse realizohet edhe një plan pune paraprak, i cili ndiqet me përpikmëri nga ana e stafit të pastrimit. Dhe mbi të gjitha profesionistët nuk përtojnë asnjëherë!

  1. Krijoni mundësi punësimi

Nëpërmjet shërbimeve të pastrimit profesional që rezervoni hera – herës, përfitoni në të gjitha drejtimet.  Siguroni ambient të pastër familjar, fitoni kohën tuaj të lirë për të cilën keni shumë nevojë dhe gjithashtu siguroni mundësi punësimi për një target grup zonjash, të cilat në mungesë të shkollimit dhe kualifikimeve, gjejnë vështirësi në punësim dhe në sigurimin e jetesës për familjet e tyre.

 

Me Ndihma + dhe abonimet mujore të pastrimit, do të përfitoni të gjitha benefitet e  sipërpërmendura dhe do t’i gëzoheni në çdo çast një shtëpie të pastër dhe mikëpritëse!

Klik link https://bit.ly/3br41JZ ose kontakto 0693381880

NA NDIQNI NE FACEBOOK

Klientë të kënaqur

Xhulieta Kertusha
Xhulieta Kertusha
2022-04-12T09:18:59+0000
Sherbim i shkelqyer dhe shume profesional. Faleminderit “Ndihma Plus”!
Viktor Azzurro
Viktor Azzurro
2022-02-14T16:21:13+0000
Usufruisco del servizio di pulizie fornito da questa Agenzia e devo dire che sono molto professionali, precisi ed... attenti alle esigenze dei clienti. Il lavoro viene svolto velocemente, è ben coordinato. La persona di riferimento è sempre in contatto con il cliente.As one of Ndihma+ clients I can say that their cleaning service is very professional, fast and well-coordinated. The staff are polite, always in contact with the client and ready to help. Definitely would recommend them to others.read more
Dori Guxo
Dori Guxo
2021-07-02T12:12:11+0000
Ndihma plus - sherbimi me i mire ❤️
Enida Veshi
Enida Veshi
2020-06-23T07:28:05+0000
The best company, bravo 👏👏👏
Alexander ZS
Alexander ZS
2020-05-21T07:59:22+0000
I had an exceptionally wonderful experience with this company, particularly the boss, Katie, whom I was in... communication with. She speaks English fluently, responds quickly, and most importantly is efficient and responsible with incredible customer service skills. The cleaning itself is top notch and Katie will make sure it is done to your standards. I highly recommend all Albanians and internationals to contact this company for your cleaning needs. I look forward to using their services again in the future.read more
Albana Ndermjetsuese Per Kujdestare
Albana Ndermjetsuese Per Kujdestare
2020-02-18T13:11:21+0000
I meriton te ***** yjet zgjidhje e mire e shpejte e sakte jua sygjeroj dhe ju familje te interesuar ne cdo fushe qe... Agjencia Operonread more
Erblina Shahini
Erblina Shahini
2019-06-22T10:59:09+0000
Jam shume e kenaqur nga sherbimi profesional qe kam marre nga Ndihma. Sherbim i perkushtuar, me korrektesi dhe me staf... serioz. Shume faleminderit Valbona dhe Keti.read more
Mirela Spahiu
Mirela Spahiu
2019-01-31T12:39:31+0000
Ju falenderoj pa mase.Shpejtesi dhe impenjim ne maksimum perkundrejt kerkesave.Fale jush familja ime gjeti nje ndihme... ne kohe rekord.Ju uroj pune te mbare vajzaread more
Julia Done
Julia Done
2018-12-03T09:39:19+0000
Shume e kenaqur me stafin tuaj, kam gjetur seriozitet , pergjegjshmeri dhe jeni nje zgjidhje shume e mire per cdo... person qe kerkon ndihme�read more
Kozi Aliaj
Kozi Aliaj
2018-07-24T12:42:41+0000
Te shkelqyer, te pergjegjshem dhe shume profesional.
Olta Oli OS
Olta Oli OS
2018-06-13T11:20:32+0000
Sherbim shum i mir gjithashtu dhe nje staf shum i perkushtuar..
Valbona Gjonaj
Valbona Gjonaj
2018-06-13T11:13:14+0000
Sherbim i shkelqyer, staf i perkushtuar! Eshte agjensia e duhur per sherbime pastrimi dhe kujdesi ndaj femijeve dhe... moshes se trete...:)read more
Meri Gurabardhi
Meri Gurabardhi
2018-06-11T12:59:57+0000
Sherbim i shkelqyer me nje staf te pergjegjshem dhe profesional. Jam asistuar disa here nga kjo agjensi dhe gjithmone... sherbimi ka qene maksimal. Komplimenta te vecante per Ketin. Flm Ndihma Plus!read more
Franklin Luarasi
Franklin Luarasi
2018-06-02T12:46:47+0000
Drita Malo
Drita Malo
2018-02-04T21:52:43+0000
Enida Ismaili
Enida Ismaili
2018-02-03T09:14:31+0000
Meri Bala
Meri Bala
2018-02-03T08:59:17+0000
Nilda Nika
Nilda Nika
2017-10-26T06:12:56+0000
Sherbim i mire, staf korrekt dhe cmim i arsyeshem.
Klaudia Biba
Klaudia Biba
2017-10-25T10:13:31+0000
Shume e kenaqur per pastrimin e zyres nga stafi juaj
Oltion Mihali
Oltion Mihali
2017-10-25T10:12:05+0000
Stevi Stevja
Stevi Stevja
2017-10-25T09:55:13+0000
Sherbim shume i mire dhe staf korrekt. Nje agjenci qe e rekomandoj te te gjitha miket e mia dhe jo vetem
Dritan Ziu
Dritan Ziu
2017-08-28T14:28:54+0000
Nicko Nicko
Nicko Nicko
2017-08-22T15:14:29+0000
Mark Gjoka
Mark Gjoka
2017-08-22T15:14:00+0000
Raziola Amzaj
Raziola Amzaj
2017-06-17T10:08:58+0000
Besa Serjani Islamaj
Besa Serjani Islamaj
2017-06-12T21:44:51+0000
Gena Brecani
Gena Brecani
2017-06-12T19:36:54+0000
Sherbim i shkelqyer per te gjithe ata qe kane nevoje te marrin benefite te mrekullueshme. Korrektese,siguri dhe mbi te... gjitha cilesi.. Jam shume e kenaqur nga puna juaj,faleminderit Ndihma Plus! Jua sugjeroj te gjitheve..read more
Ariola Papajorgji
Ariola Papajorgji
2017-05-26T16:01:27+0000
Migena Xhafaj Nikolli
Migena Xhafaj Nikolli
2017-04-20T12:00:35+0000
Sherbim i shkelqyer dhe staf shume i mire.Une jam shume e sigurt qe shtepine time ia kam lene ne dore NDIHMES... PLUS.Gjithcka eshte korrekte dhe e paster.read more
Trej Trey
Trej Trey
2017-04-20T11:39:21+0000
Johan Marina
Johan Marina
2017-04-20T11:38:35+0000
Ariola Muco
Ariola Muco
2017-01-31T16:48:37+0000
Anxhi Muco
Anxhi Muco
2017-01-31T13:57:34+0000
Ju falenderoj per korrektesine dhe perkujdesjen, mbetem klientja juaj e kenaqur ��
Lamepetro Anisa
Lamepetro Anisa
2017-01-25T15:42:41+0000
Lori Haxhiu
Lori Haxhiu
2016-11-22T17:45:25+0000
Saimir Koci
Saimir Koci
2016-09-13T10:30:21+0000
Erjona Bushati
Erjona Bushati
2016-09-13T09:49:35+0000
Stela Ndoka
Stela Ndoka
2016-07-07T13:19:37+0000
Kledis Qevani
Kledis Qevani
2016-07-06T19:46:20+0000
Bowling Vlore
Bowling Vlore
2016-06-30T20:35:47+0000
Devi Vlore
Devi Vlore
2016-06-30T20:27:55+0000
Nina Kerxhalli
Nina Kerxhalli
2016-06-30T20:25:58+0000
Austela Fejzaj
Austela Fejzaj
2016-06-29T20:52:16+0000
Dishnica Eda
Dishnica Eda
2016-06-29T12:08:32+0000
Erida Lice
Erida Lice
2016-02-24T10:13:11+0000
Lorena Telhaj
Lorena Telhaj
2016-02-20T07:31:09+0000
Tedi Murati
Tedi Murati
2016-01-31T18:58:00+0000
Renols Amelia Toci
Renols Amelia Toci
2016-01-26T21:55:43+0000
Keti Lame
Keti Lame
2015-11-11T19:33:20+0000
Joni Vlore
Joni Vlore
2015-11-11T02:04:35+0000
Next Reviews
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this