Pastrim industrial

Mund të rritemi me ju dhe të shndërrohemi në partnerin tuaj të dedikuar për pastrimin industrial.

Pastrim Industrial

Mjedisi juaj i punës, qoftë një fabrikë apo një depo është tashmë kompleks. Shpesh është plot e përplotë me makina, sisteme, rrugë transporti, parcela sendesh etj.

Do t’ju duhet ndihmë për të sjellë një rregull në të ose për të siguruar pastërti dhe higjenë në çdo kohë. Ndihma + me paisje profesionale pastrimi ju shërben për të eleminuar papastërtitë e të gjitha llojeve, duke nisur nga plhuri i thjeshtë e deri tek papastërtitë më të mëdha. Paisjet profesionale me avull, të cilat kemi në përdorim, janë gjithashtu një mundësi e mirë për pastrimet më të vështira në industri dhe ndërtim. 

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

Lista e Çmimeve*

Çmimi negociohet bazuar në nevojat e biznesit, sipërfaqja, frekuenca e shërbimit, oraret, vendndodhja, dhe vecanërisht nga materialet dhe pajisjet që duhet të përdoren për të larguar papastërtitë tipike të ambientit industrial.

63+

Shërbime të realizuara

Termat dhe Kushtet
Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Klientë të kënaqur
Bazuar në 19 komente.
Tea Qyrku
Tea Qyrku
20/04/2022
Verifikuar
Admira Tahiraj
Admira Tahiraj
09/04/2022
Verifikuar
Stuart Brown (SB Vision Music)
Stuart Brown (SB Vision Music)
17/09/2021
Verifikuar
Difficult to fault the service. I've been exploring all the surfaces and hidden corners that had been collecting dust - all spotlessly clean. As for Keti, thoroughly professional and personal service. I have no price comparison, but the charge seemed appropriate to the amount of work that I know was involved.
Eda Dishnica
Eda Dishnica
02/07/2021
Verifikuar
Noke Noke
Noke Noke
02/07/2021
Verifikuar
Erion Sevaj
Erion Sevaj
29/06/2021
Verifikuar
Very high quality of cleaning services compared to similiar agencies in the market. Quite satisified of the customer service
Kejsi
Kejsi
27/05/2021
Verifikuar
erinda stafa
erinda stafa
13/04/2021
Verifikuar
Super sherbim korrektesi cmimet te mira dhe shume ne dispozicion te klientit.
Melisa Ulqinaku
Melisa Ulqinaku
22/03/2021
Verifikuar
Sherbim shume cilesor. Do vleresoja korrektesine ne orar, organizimin dhe mbi te gjitha qe zonjave qe punojne aty u ofrohen mjete pune dhe ilace pastrimi profesionale nga kompania. Ne perfundim do e vleresoja me maksimumin e pikeve sherbimin e marre dhe cilesine e tij, pa harruar sigurine qe te jep fakti qe eshte dhe kompania qe te ofron besim me te madh sesa thjesht indivi qe punon aty dhe pergjegjesia eshte dyfish. ( shume e rendesishme per mua si klient apo marres sherbimi ) ✅✅✅ Bravo per punen.
Arlinda Recii
Arlinda Recii
25/02/2021
Verifikuar
Blog

Shikoni profilet e sanitareve tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM