Pastrim pas zhvendosjes

Lini shtëpinë e vjetër me më pak stres, dhe hyni tek e reja me më shumë entuziazëm, falë shërbimeve tona. Pastrim pas zhvendosjes mund te jete teper i lodhshem dhe ne jemi ketu per ta kthyer kete ne nje eksperience teper te bukur 

Pastrim pas zhvendosjes

Bëheni gati për të hyrë në një apartament tjetër. Nëse godina është e sapondërtuar, do të duhet të bleni disa detergjentë dhe të përvishni mengët për të ‘gërryer’ çdo mbetje të materialeve të ndërtimit apo bojërave. 

Dhe nëse godina është e banuar më parë, me siguri do të duhet ta lyeni, dhe pastaj të vazhdoni me ‘gërryerjen’. Shtoji kësaj situate paketimet, transportin, ç’paketimet, vendosjet nëpër vende dhe pastrimet me themel të shtëpisë së re… Duhen disa javë për ta bërë këtë proces, me siguri disa ditë shkëputje nga puna dhe ca javë më shumë për ta marrë veten pas kësaj eksperience… Bëjeni këtë eksperiencë më të lehtë me ndihmën tonë!

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

Termat dhe Kushtet
Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Lista e çmimeve*

Shërbimi ofrohet me cmim bazë për m2, por që varion në varësi të gjendjes së ambientit dhe nevojës për shërbim.

Do të duhet patjetër ta vizitojmë shtëpinë tuaj për t’ju dhënë një çmim të saktë.

Nëse na dërgoni foto ose video, mund t’ju japim një cmim të përafërt, por çmimi finalizohet pasi ekipi e sheh ambientin.

233+

Numri i shërbimeve të realizuara

Blog

Shikoni profilet e sanitareve tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM