Ndihma +, një agjenci shërbimesh ku mund t’i gjeni të gjitha!

Ndihma +, një agjenci shërbimesh ku mund t’i gjeni të gjitha!
Kompani Pastrimi - Shërbime të larta cilësie | Ndihma+

Nuk është shumë e dukshme! Por është e vërtetë! Kohët moderne, e bëjnë të përditshmen e gjithësecilit prej nesh, gjithmonë dhe më të ngarkuar! Veçanërisht në dy drejtime kryesore : familje dhe profiling profesional! Madje shpesh e gjejmë veten duke menduar se tashmë 24 orë nuk janë mjaftueshëm për të përmbushur të gjitha detyrimet, përgjegjësitë dhe kënaqësitë për të cilat kemi nevojë.  Nxitur nga nevoja për  t’i bërë të gjitha : të arsimohesh, të integrohesh në tregun e punës, të investosh në punësimin tënde, të krijosh familje dhe ta kujdesësh, të ndjekësh ambiciet, të ruash marrdhëniet me familjar dhe miqtë ; shpesh e gjejmë veten duke i bërë të gjitha lëmsh dhe rrjedhimisht shtojmë natyrshëm nivelin e stresit, lodhjes dhe ndjesisë se gjendemi në një rreth vicioz! Kjo sepse shpesh, nisur nga ideja se mund të kursejmë në kohë ose para, gjejmë zgjidhjet më të shkurtra, si alternativat më të mira! Por nuk thonë kot : rruga shkurt të nxjerr më gjatë!

Tashmë është fiks koha të lini mënjanë klishetë dhe llogaritë se si mund t’i bëni të gjitha me sa më pak shpenzime! Sepse të gjitha detyrimet, përgjegjësitë, nevojat dhe dëshirat tuaja meritojnë të njëjtën vëmendje dhe përkushtim! Është koha e alternativave dhe pikërisht koha më e mirë për të vlerësuar këtë koncept siç duhet! Sigurisht që mund t’i bëni të gjitha vetë dhe shumë mirë madje…Por a nuk mendoni se meritoni të krijoni kohë edhe për të përmbushur kënaqësitë, dëshirat dhe pasionet tuaja? Koha është luksi më i madh në gjithë historinë e njerëzimit! Dhe sot, në një dekadë të re dhe të rëndësishme, ku zhvillimet dhe ndryshimet sociale – kulturore dhe ekonomike ecin me hapa të mëdhenjë, është e rëndësishme të krijojmë kohë edhe për njerëzit që duam dhe vlerësojmë, për të arritur ambiciet, për të riforcuar marrdhëniet midis nesh, për të kujdesur më mirë familjen dhe fëmijët, për të fokusuar më mirë energjitë në projekte të rëndësishme profesionale e shumë të tjera! Prandaj duhet të kërkoni një agjenci multifunksionale si NDIHMA+!

Që do të thotë se cilado qoftë nevoja juaj për shërbim, Ndihma +, në treg që nga viti 2015 – të, do të jetë në gjëndje t’ju asistojë për t’jua përmbushur me cilësi të lartë dhe profesionalizëm! Profili shërbimeve që mbulojmë është i gjërë dhe përfshinë :

  • Shërbime pastrimi në familje me periodicitet ditor, javor, mujor

Abonimet mujore të pastrimit

  • Shërbime pastrimi për ambiente komerciale me periodicitet ditor, javor, mujor
  • Shërbime pastrimi për tapiceri ( dyshekë, karrige, divanë, tapet)
  • Shërbime kujdestarie për fëmijë me kohë të plotë, brenda dhe jashtë vendit,  që do të thotë se gjejmë dadon më të mirë për ju, sipas nevojës dhe kritereve të familjes

Punësim

  • Shërbime kujdestarie për fëmijë me kohë të pjesshme
  • Shërbime kujdestarie për të moshuar
  • Ndërmjetësim për punësim në profilet : pastrim, kujdestari për fëmijë, kujdestari për të moshuar etj

Ndihma + është realisht  një agjenci shërbimesh që do t’ju lehtësoj jetën në çdo drejtim! Nëse në familje keni nevojë për pak ndihmë me pastrimin, po kërkoni një dado të mirë me kohë të plotë ose thjesht, pak orë për të shpenzuar për veten tuaj ndërkohë që fëmijët t’i lini në duar të sigurta, kontaktoni me Ndihma +

Mob 0693381880

info@localhost

www.ndihmaplus.com

Nëse jeni biznes dhe keni nevojë për shërbime pastrimi ose për të rekrutuar staf, mos shpenzoni kohë pa fund për të kërkuar personin e duhur! Ndihma + është vetëm një telefonatë largë! Gjithashtu nëse po kërkoni mundësi punësimi në shërbim si pastrimi ose kujdestaria për fëmijë / të moshuar, ejani tek Ndihma +

http://localhost/oldndihma/punesohu-me-ne/

Pasi për ne si profesionist, gjithçka është e mundur për klientin që na zgjedh!

Në 2020 – tën kontrollin e keni vetë në dorë! Fitoni gjithë kohën e ëndërruar për të vënë rregull në jetën tuaj e njëherësh për të përftuar të gjitha shërbimet që ju lehtësojnë jetën në maksimum si familje ose biznes! Nuk është nevoja t’i lini gjë rastësisë! Me një agjenci ku i gjeni të gjitha lehtësitë, tashmë, gjithçka është e mundur!

 

 

NA NDIQNI NE FACEBOOK

Klientë të kënaqur

Xhulieta Kertusha
Xhulieta Kertusha
2022-04-12T09:18:59+0000
Sherbim i shkelqyer dhe shume profesional. Faleminderit “Ndihma Plus”!
Viktor Azzurro
Viktor Azzurro
2022-02-14T16:21:13+0000
Usufruisco del servizio di pulizie fornito da questa Agenzia e devo dire che sono molto professionali, precisi ed... attenti alle esigenze dei clienti. Il lavoro viene svolto velocemente, è ben coordinato. La persona di riferimento è sempre in contatto con il cliente.As one of Ndihma+ clients I can say that their cleaning service is very professional, fast and well-coordinated. The staff are polite, always in contact with the client and ready to help. Definitely would recommend them to others.read more
Dori Guxo
Dori Guxo
2021-07-02T12:12:11+0000
Ndihma plus - sherbimi me i mire ❤️
Enida Veshi
Enida Veshi
2020-06-23T07:28:05+0000
The best company, bravo 👏👏👏
Alexander ZS
Alexander ZS
2020-05-21T07:59:22+0000
I had an exceptionally wonderful experience with this company, particularly the boss, Katie, whom I was in... communication with. She speaks English fluently, responds quickly, and most importantly is efficient and responsible with incredible customer service skills. The cleaning itself is top notch and Katie will make sure it is done to your standards. I highly recommend all Albanians and internationals to contact this company for your cleaning needs. I look forward to using their services again in the future.read more
Albana Ndermjetsuese Per Kujdestare
Albana Ndermjetsuese Per Kujdestare
2020-02-18T13:11:21+0000
I meriton te ***** yjet zgjidhje e mire e shpejte e sakte jua sygjeroj dhe ju familje te interesuar ne cdo fushe qe... Agjencia Operonread more
Erblina Shahini
Erblina Shahini
2019-06-22T10:59:09+0000
Jam shume e kenaqur nga sherbimi profesional qe kam marre nga Ndihma. Sherbim i perkushtuar, me korrektesi dhe me staf... serioz. Shume faleminderit Valbona dhe Keti.read more
Mirela Spahiu
Mirela Spahiu
2019-01-31T12:39:31+0000
Ju falenderoj pa mase.Shpejtesi dhe impenjim ne maksimum perkundrejt kerkesave.Fale jush familja ime gjeti nje ndihme... ne kohe rekord.Ju uroj pune te mbare vajzaread more
Julia Done
Julia Done
2018-12-03T09:39:19+0000
Shume e kenaqur me stafin tuaj, kam gjetur seriozitet , pergjegjshmeri dhe jeni nje zgjidhje shume e mire per cdo... person qe kerkon ndihme�read more
Kozi Aliaj
Kozi Aliaj
2018-07-24T12:42:41+0000
Te shkelqyer, te pergjegjshem dhe shume profesional.
Olta Oli OS
Olta Oli OS
2018-06-13T11:20:32+0000
Sherbim shum i mir gjithashtu dhe nje staf shum i perkushtuar..
Valbona Gjonaj
Valbona Gjonaj
2018-06-13T11:13:14+0000
Sherbim i shkelqyer, staf i perkushtuar! Eshte agjensia e duhur per sherbime pastrimi dhe kujdesi ndaj femijeve dhe... moshes se trete...:)read more
Meri Gurabardhi
Meri Gurabardhi
2018-06-11T12:59:57+0000
Sherbim i shkelqyer me nje staf te pergjegjshem dhe profesional. Jam asistuar disa here nga kjo agjensi dhe gjithmone... sherbimi ka qene maksimal. Komplimenta te vecante per Ketin. Flm Ndihma Plus!read more
Franklin Luarasi
Franklin Luarasi
2018-06-02T12:46:47+0000
Drita Malo
Drita Malo
2018-02-04T21:52:43+0000
Enida Ismaili
Enida Ismaili
2018-02-03T09:14:31+0000
Meri Bala
Meri Bala
2018-02-03T08:59:17+0000
Nilda Nika
Nilda Nika
2017-10-26T06:12:56+0000
Sherbim i mire, staf korrekt dhe cmim i arsyeshem.
Klaudia Biba
Klaudia Biba
2017-10-25T10:13:31+0000
Shume e kenaqur per pastrimin e zyres nga stafi juaj
Oltion Mihali
Oltion Mihali
2017-10-25T10:12:05+0000
Stevi Stevja
Stevi Stevja
2017-10-25T09:55:13+0000
Sherbim shume i mire dhe staf korrekt. Nje agjenci qe e rekomandoj te te gjitha miket e mia dhe jo vetem
Dritan Ziu
Dritan Ziu
2017-08-28T14:28:54+0000
Nicko Nicko
Nicko Nicko
2017-08-22T15:14:29+0000
Mark Gjoka
Mark Gjoka
2017-08-22T15:14:00+0000
Raziola Amzaj
Raziola Amzaj
2017-06-17T10:08:58+0000
Besa Serjani Islamaj
Besa Serjani Islamaj
2017-06-12T21:44:51+0000
Gena Brecani
Gena Brecani
2017-06-12T19:36:54+0000
Sherbim i shkelqyer per te gjithe ata qe kane nevoje te marrin benefite te mrekullueshme. Korrektese,siguri dhe mbi te... gjitha cilesi.. Jam shume e kenaqur nga puna juaj,faleminderit Ndihma Plus! Jua sugjeroj te gjitheve..read more
Ariola Papajorgji
Ariola Papajorgji
2017-05-26T16:01:27+0000
Migena Xhafaj Nikolli
Migena Xhafaj Nikolli
2017-04-20T12:00:35+0000
Sherbim i shkelqyer dhe staf shume i mire.Une jam shume e sigurt qe shtepine time ia kam lene ne dore NDIHMES... PLUS.Gjithcka eshte korrekte dhe e paster.read more
Trej Trey
Trej Trey
2017-04-20T11:39:21+0000
Johan Marina
Johan Marina
2017-04-20T11:38:35+0000
Ariola Muco
Ariola Muco
2017-01-31T16:48:37+0000
Anxhi Muco
Anxhi Muco
2017-01-31T13:57:34+0000
Ju falenderoj per korrektesine dhe perkujdesjen, mbetem klientja juaj e kenaqur ��
Lamepetro Anisa
Lamepetro Anisa
2017-01-25T15:42:41+0000
Lori Haxhiu
Lori Haxhiu
2016-11-22T17:45:25+0000
Saimir Koci
Saimir Koci
2016-09-13T10:30:21+0000
Erjona Bushati
Erjona Bushati
2016-09-13T09:49:35+0000
Stela Ndoka
Stela Ndoka
2016-07-07T13:19:37+0000
Kledis Qevani
Kledis Qevani
2016-07-06T19:46:20+0000
Bowling Vlore
Bowling Vlore
2016-06-30T20:35:47+0000
Devi Vlore
Devi Vlore
2016-06-30T20:27:55+0000
Nina Kerxhalli
Nina Kerxhalli
2016-06-30T20:25:58+0000
Austela Fejzaj
Austela Fejzaj
2016-06-29T20:52:16+0000
Dishnica Eda
Dishnica Eda
2016-06-29T12:08:32+0000
Erida Lice
Erida Lice
2016-02-24T10:13:11+0000
Lorena Telhaj
Lorena Telhaj
2016-02-20T07:31:09+0000
Tedi Murati
Tedi Murati
2016-01-31T18:58:00+0000
Renols Amelia Toci
Renols Amelia Toci
2016-01-26T21:55:43+0000
Keti Lame
Keti Lame
2015-11-11T19:33:20+0000
Joni Vlore
Joni Vlore
2015-11-11T02:04:35+0000
Next Reviews
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this