Pastrim i përgjithshëm komercial

Jemi partneri juaj i besuar kur ju nevojiet një pastrim i i përgjithshëm komercial, një pastrim i detajuar i zyrave, dyqaneve, restorantit apo cdo ambienti tjetër komercial, psh para një eventi të rëndësishëm për ju.

Pastrim i përgjithshëm komercial

Në disa raste ju do të keni nevojë për një shërbim pastrimit gjeneral, nga A në Z, për zonën tuaj komericale, si ndërtesë – zyrë ose dyan. Dhe kjo ndodh në rastet kur keni kryer punime rinovimi, keni lyer ose në çdo rast të veçantë, në ciklin e biznesit tuaj. Dhe shumë shpesh, ju duhet të respektoni një afat të caktuar psh për të hapur biznesin tuaj të ri,apo për të organizuar një event të rëndësishëm në ambientet tuaja.

Stafi i Ndihma + do të vijë t’ju takojë, për të parë më nga afër punën që duhet të kryej në ambient me pastrimin dhe do t’ju drejtojë pyetje, në mënyrë që të mund të qartësoj nevojën tuaj për shërbim dhe zgjidhjen që shkon më për shtat me buxhetin tuaj. Ne do të diskutojmë paraprakisht mbi paisjet dhe produktet e pastrimit më të përshtatshme për shërbimin që ambienti juaj komercial ka për pastrim. Ekipet e punës do të përshtaten sipas nevojës suaj për shërbimin, në mënyrë që të respektojmë edhe afat tuaja dhe mbyllur me sukses ciklin.

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

Termat dhe Kushtet
870+

Shërbime të realizuara

Lista e Çmimeve*

Shërbimi ofrohet me cmim bazë për m2, por që varion në varësi të gjendjes së ambientit dhe nevojës për shërbim.

Do të duhet patjetër ta vizitojmë biznesin tuaj për t’ju dhënë një çmim të saktë.

Nëse na dërgoni foto ose video, mund t’ju japim një cmim të përafërt, por çmimi finalizohet pasi ekipi e sheh ambientin.

Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Klientë të kënaqur
Bazuar në 19 komente
Stuart Brown (SB Vision Music)
Stuart Brown (SB Vision Music)
17/09/2021
Difficult to fault the service. I've been exploring all the surfaces and hidden corners that had been collecting dust - all spotlessly clean. As for Keti, thoroughly professional and personal service. I have no price comparison, but the charge seemed appropriate to the amount of work that I know was involved.
Erion Sevaj
Erion Sevaj
29/06/2021
Very high quality of cleaning services compared to similiar agencies in the market. Quite satisified of the customer service
erinda stafa
erinda stafa
13/04/2021
Super sherbim korrektesi cmimet te mira dhe shume ne dispozicion te klientit.
Melisa Ulqinaku
Melisa Ulqinaku
22/03/2021
Sherbim shume cilesor. Do vleresoja korrektesine ne orar, organizimin dhe mbi te gjitha qe zonjave qe punojne aty u ofrohen mjete pune dhe ilace pastrimi profesionale nga kompania. Ne perfundim do e vleresoja me maksimumin e pikeve sherbimin e marre dhe cilesine e tij, pa harruar sigurine qe te jep fakti qe eshte dhe kompania qe te ofron besim me te madh sesa thjesht indivi qe punon aty dhe pergjegjesia eshte dyfish. ( shume e rendesishme per mua si klient apo marres sherbimi ) ✅✅✅ Bravo per punen.
Blog

Shikoni profilet e sanitareve tona!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

KËRKO ÇMIM