Pastrimi komercial, pse duhet për biznesin tuaj?

Pastrimi komercial, pse duhet për biznesin tuaj?
Pastrimi komercial, pse të punësoni një shërbim të till për biznesin tuaj?

Pastrimi komercial , ndryshe pastimi i rregullt i kompanisë, mund të duket si shqetësimi më i vogël i biznesit tuaj, por nuk është tamam ashtu. Hulumtimet tregojnë se mikrobet në vendin e punës janë po aq kërcënim sa edhe konkurrenca. Pastrimi i zyrës vetë ose përfshirja e punonjësit tuaj mund të mos jetë e mjaftueshme.
Pastruesit amatorë mund të jenë të panjohur me disa nga praktikat më të mira të pastrimit të zyrave dhe janë të detyruar të injorojnë disa fusha kryesore. Pa një shërbim të përshtatshëm pastrimi komercial, rrezikoni t’i ekspozoni punonjësit dhe klientët tuaj ndaj rrezikut të sëmundjes. Kompania juaj ka nevojë për një kompani të mirë pastrimi për të zbutur këtë kërcënim.
Ky artikull do t’ju tregojë disa shërbime të ofruara nga kompanitë profesionale të pastrimit. Ju gjithashtu do të mësoni disa përfitime të punësimit të një kompanie tregtare në vend që ta bëni vetë ose me stafin tuaj.
Ekzistojnë lloje të ndryshme të shërbimeve të pastrimi komercial dhe është një degë e industrisë profesionale të pastrimit që kujdeset në mënyrë specifike për bizneset – ato pastrojnë hapësirat e zyrave, shkollat, bashkitë dhe hapësirat e tjera ku punojnë njerëzit. Prandaj ka disa faktor dhe arsye tepër pozitive të cilat duhet t’I keni parasysh sa herë mendoni për shërbim profesional në biznesin tuaj.

1. Kursen kohë

Bizneset krijohen me shumë punë dhe shqetësime. Nuk ka kohë për të pastruar një hapësirë zyre pasi ka të ngjarë të jeni të zënë. Rekrutimi i personelit të rregullt të pastrimit, nuk është as produktiv pasi duhet monitoruar, prandaj koha e shpenzuar për pastrim shpenzohet më mirë duke punuar për të bërë fitime. Plus, personat privat që punësoni mund të mos e dinë se si ta bëjnë këtë.
Por siç e keni parë, nuk mund të anashkaloni pastrimin e hapësirës tuaj të punës. Në planin afatgjatë, kjo do të ndikojë në biznesin tuaj. Shërbimet e pastrimit komercial ju kursejnë kohë. Ata jo vetëm që bëjnë një punë të mirë, por bëjnë edhe një punë të shpejtë. Ritmi i shpejtë dhe efikas i pastruesve komercialë ju lejon juve dhe punëtorëve tuaj të jeni produktiv.

2. Kursen koston

Pagesa për të pastruar hapësirën tuaj të zyrës në mënyrë profesionale mund të duket e shtrenjtë. Ju mund të mendoni se ka nevoja të tjera thelbësore për fondet e kompanisë. Por ky nuk është rasti. Në planin afatgjatë, pasja e një zyre të pastruar në mënyrë profesionale do t’ju kursejë para. Si?
Krahasoni kohën që do të kishit shpenzuar për të pastruar zyrën tuaj me fitimin e bërë duke bërë gjëra më produktive. Ju do të kuptoni se pastrimi me kontraktim të jashtëm ju kushton më pak dhe redukton stresin.
Zyrat e papastra shkaktojnë gjithashtu sëmundje që ulin produktivitetin e punonjësve dhe shkaktojnë mungesa. Mungesat e punonjësve do t’i kushtojnë kompanisë tuaj më shumë se sa mund të paguani çdo pastrues komercial.
Për më tepër, marrja me qira apo edhe blerja e drejtpërdrejtë e produkteve të pastrimit do t’ju kushtojë ende një sasi parash. Gjithashtu do t’ju kushtojë kohën monitorimi I stafit të punës së pastrimit brenda kompanisë tuaj dhe njëherësh organizimi I tyre.

3. Pastrimi komercial i mban klientët dhe punonjësit tuaj të sigurt

Ndonjëherë, mikrobet janë një problem për një biznes si konkurrenca e tij. Hulumtimet zbulojnë 400 herë më shumë mikrobe në një tavolinë zyre sesa në një ulëse tualeti. Këto mikrobe mund të shkaktojnë alergji, të fillojnë sëmundje infektive dhe madje të kontribuojnë në kancer.
Shërbimet e pastrimit komercial do të mbrojnë punonjësit dhe klientët tuaj nga kjo. Për më tepër, pastruesit komercialë mund të mbrojnë punonjësit ose klientët tuaj nga incidentet. Hapësirat që një amator ka të ngjarë të neglizhojë mund të çojnë në incidente dhe rënie që do t’ju kushtonin produktivitetin e punonjësit dhe mungesën nga puna. Për mos të përmendur problemet ligjore dhe financiare që mund t’ju krijohen si biznes, nëse punonjësit tuaj dëmtohen brenda ambientit të punës.

4. Krijon një përshtypje të mirë te klientët

Nëse klientët shohin rregullisht brendësinë e biznesit tuaj, ai duhet të jetë sa më i pastër që të jetë e mundur. Sipërfaqet, dritaret dhe perdet e pastra i japin biznesit tuaj një ajër profesional. Ndërsa sipërfaqet me gjurmë, dyshemetë e ndotura dhe aroma të pakëndshme bëjnë të kundërtën. Ata do të largojnë klientët e mundshëm.

Shërbimet e pastrimi komercial do të sigurojnë që të pastrojnë çdo hapësirë dhe ta bëjnë zyrën tuaj mjaft të këndshme për të pritur klientët tuaj. Një hapësirë e pastër është edhe më e rëndësishme nëse jeni në biznesin e shërbimeve.
Askush nuk dëshiron të konsumoj darkë apo të flerë në një hapësirë të parregullt. Ju do të humbni klientët dhe mund të rrezikoni mbyllje. Pastruesit komercialë do të ndihmojnë në rritjen e besimit të klientit në biznesin tuaj.

5. Morali dhe produktiviteti i përmirësuar i punonjësve

Njerëzit janë më të rehatshëm në hapësira të pastra dhe më të lumtur, më të shëndetshëm dhe më produktivë. Nëse një hapësirë zyre është tërheqëse dhe e organizuar mirë, punonjësi juaj është më i gatshëm të punojë më gjatë.

Studime kanë treguar se njerëzit raportojnë nivele më të larta të kënaqësisë në punë kur punojnë në mjedise të pastra. Këto hapësira pune raportojnë gjithashtu një shkallë më të lartë të kulturës së komunitetit dhe qarkullim të reduktuar të fuqisë punëtore, duke përmirësuar ndjeshëm produktivitetin.
Në të kundërt, një mjedis i parregullt do t’i bëjë punonjësit tuaj të pakënaqur dhe do t’i bëjë ata më të prirur të largohen nga puna sa më shpejt të jetë e mundur. Raportet tregojnë se punonjësit e e rinjë kanë më pak gjasa të pranojnë oferta pune nga kompanitë me hapësira të parregullta. Përdorimi i kompanive komerciale të pastrimit do t’ju ndihmojë të shmangni të gjitha këto pasoja negative. https://ndihmaplus.com/pastrim/#biznese

NA NDIQNI NE FACEBOOK

Klientë të kënaqur

Xhulieta Kertusha
Xhulieta Kertusha
2022-04-12T09:18:59+0000
Sherbim i shkelqyer dhe shume profesional. Faleminderit “Ndihma Plus”!
Viktor Azzurro
Viktor Azzurro
2022-02-14T16:21:13+0000
Usufruisco del servizio di pulizie fornito da questa Agenzia e devo dire che sono molto professionali, precisi ed... attenti alle esigenze dei clienti. Il lavoro viene svolto velocemente, è ben coordinato. La persona di riferimento è sempre in contatto con il cliente.As one of Ndihma+ clients I can say that their cleaning service is very professional, fast and well-coordinated. The staff are polite, always in contact with the client and ready to help. Definitely would recommend them to others.read more
Dori Guxo
Dori Guxo
2021-07-02T12:12:11+0000
Ndihma plus - sherbimi me i mire ❤️
Enida Veshi
Enida Veshi
2020-06-23T07:28:05+0000
The best company, bravo 👏👏👏
Alexander ZS
Alexander ZS
2020-05-21T07:59:22+0000
I had an exceptionally wonderful experience with this company, particularly the boss, Katie, whom I was in... communication with. She speaks English fluently, responds quickly, and most importantly is efficient and responsible with incredible customer service skills. The cleaning itself is top notch and Katie will make sure it is done to your standards. I highly recommend all Albanians and internationals to contact this company for your cleaning needs. I look forward to using their services again in the future.read more
Albana Ndermjetsuese Per Kujdestare
Albana Ndermjetsuese Per Kujdestare
2020-02-18T13:11:21+0000
I meriton te ***** yjet zgjidhje e mire e shpejte e sakte jua sygjeroj dhe ju familje te interesuar ne cdo fushe qe... Agjencia Operonread more
Erblina Shahini
Erblina Shahini
2019-06-22T10:59:09+0000
Jam shume e kenaqur nga sherbimi profesional qe kam marre nga Ndihma. Sherbim i perkushtuar, me korrektesi dhe me staf... serioz. Shume faleminderit Valbona dhe Keti.read more
Mirela Spahiu
Mirela Spahiu
2019-01-31T12:39:31+0000
Ju falenderoj pa mase.Shpejtesi dhe impenjim ne maksimum perkundrejt kerkesave.Fale jush familja ime gjeti nje ndihme... ne kohe rekord.Ju uroj pune te mbare vajzaread more
Julia Done
Julia Done
2018-12-03T09:39:19+0000
Shume e kenaqur me stafin tuaj, kam gjetur seriozitet , pergjegjshmeri dhe jeni nje zgjidhje shume e mire per cdo... person qe kerkon ndihme�read more
Kozi Aliaj
Kozi Aliaj
2018-07-24T12:42:41+0000
Te shkelqyer, te pergjegjshem dhe shume profesional.
Olta Oli OS
Olta Oli OS
2018-06-13T11:20:32+0000
Sherbim shum i mir gjithashtu dhe nje staf shum i perkushtuar..
Valbona Gjonaj
Valbona Gjonaj
2018-06-13T11:13:14+0000
Sherbim i shkelqyer, staf i perkushtuar! Eshte agjensia e duhur per sherbime pastrimi dhe kujdesi ndaj femijeve dhe... moshes se trete...:)read more
Meri Gurabardhi
Meri Gurabardhi
2018-06-11T12:59:57+0000
Sherbim i shkelqyer me nje staf te pergjegjshem dhe profesional. Jam asistuar disa here nga kjo agjensi dhe gjithmone... sherbimi ka qene maksimal. Komplimenta te vecante per Ketin. Flm Ndihma Plus!read more
Franklin Luarasi
Franklin Luarasi
2018-06-02T12:46:47+0000
Drita Malo
Drita Malo
2018-02-04T21:52:43+0000
Enida Ismaili
Enida Ismaili
2018-02-03T09:14:31+0000
Meri Bala
Meri Bala
2018-02-03T08:59:17+0000
Nilda Nika
Nilda Nika
2017-10-26T06:12:56+0000
Sherbim i mire, staf korrekt dhe cmim i arsyeshem.
Klaudia Biba
Klaudia Biba
2017-10-25T10:13:31+0000
Shume e kenaqur per pastrimin e zyres nga stafi juaj
Oltion Mihali
Oltion Mihali
2017-10-25T10:12:05+0000
Stevi Stevja
Stevi Stevja
2017-10-25T09:55:13+0000
Sherbim shume i mire dhe staf korrekt. Nje agjenci qe e rekomandoj te te gjitha miket e mia dhe jo vetem
Dritan Ziu
Dritan Ziu
2017-08-28T14:28:54+0000
Nicko Nicko
Nicko Nicko
2017-08-22T15:14:29+0000
Mark Gjoka
Mark Gjoka
2017-08-22T15:14:00+0000
Raziola Amzaj
Raziola Amzaj
2017-06-17T10:08:58+0000
Besa Serjani Islamaj
Besa Serjani Islamaj
2017-06-12T21:44:51+0000
Gena Brecani
Gena Brecani
2017-06-12T19:36:54+0000
Sherbim i shkelqyer per te gjithe ata qe kane nevoje te marrin benefite te mrekullueshme. Korrektese,siguri dhe mbi te... gjitha cilesi.. Jam shume e kenaqur nga puna juaj,faleminderit Ndihma Plus! Jua sugjeroj te gjitheve..read more
Ariola Papajorgji
Ariola Papajorgji
2017-05-26T16:01:27+0000
Migena Xhafaj Nikolli
Migena Xhafaj Nikolli
2017-04-20T12:00:35+0000
Sherbim i shkelqyer dhe staf shume i mire.Une jam shume e sigurt qe shtepine time ia kam lene ne dore NDIHMES... PLUS.Gjithcka eshte korrekte dhe e paster.read more
Trej Trey
Trej Trey
2017-04-20T11:39:21+0000
Johan Marina
Johan Marina
2017-04-20T11:38:35+0000
Ariola Muco
Ariola Muco
2017-01-31T16:48:37+0000
Anxhi Muco
Anxhi Muco
2017-01-31T13:57:34+0000
Ju falenderoj per korrektesine dhe perkujdesjen, mbetem klientja juaj e kenaqur ��
Lamepetro Anisa
Lamepetro Anisa
2017-01-25T15:42:41+0000
Lori Haxhiu
Lori Haxhiu
2016-11-22T17:45:25+0000
Saimir Koci
Saimir Koci
2016-09-13T10:30:21+0000
Erjona Bushati
Erjona Bushati
2016-09-13T09:49:35+0000
Stela Ndoka
Stela Ndoka
2016-07-07T13:19:37+0000
Kledis Qevani
Kledis Qevani
2016-07-06T19:46:20+0000
Bowling Vlore
Bowling Vlore
2016-06-30T20:35:47+0000
Devi Vlore
Devi Vlore
2016-06-30T20:27:55+0000
Nina Kerxhalli
Nina Kerxhalli
2016-06-30T20:25:58+0000
Austela Fejzaj
Austela Fejzaj
2016-06-29T20:52:16+0000
Dishnica Eda
Dishnica Eda
2016-06-29T12:08:32+0000
Erida Lice
Erida Lice
2016-02-24T10:13:11+0000
Lorena Telhaj
Lorena Telhaj
2016-02-20T07:31:09+0000
Tedi Murati
Tedi Murati
2016-01-31T18:58:00+0000
Renols Amelia Toci
Renols Amelia Toci
2016-01-26T21:55:43+0000
Keti Lame
Keti Lame
2015-11-11T19:33:20+0000
Joni Vlore
Joni Vlore
2015-11-11T02:04:35+0000
Next Reviews
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this