Pastrim Industrial

Industrial Cleaning Pastrim Industrial

Pastrim industrial Mund të rritemi me ju dhe të shndërrohemi në partnerin tuaj të dedikuar për sherbimin si pastrim industrial. Çfarë duhet të dini Rezervo Foto të shërbimit Pastrim Industrial Mjedisi juaj i punës, qoftë një fabrikë apo një depo është tashmë kompleks. Shpesh është plot e përplotë me makina, sisteme, rrugë transporti, parcela sendesh […]

Staf pastrimi

Cleaning staff Staf pastrimi

Staf pastrimi Falë databazës sonë të profileve, ju ndihmojmë të rekrutoni punonjësin e duhur në momentin e duhur. Staf pastrimi sezonal  ne Tirane Çfarë duhet të dini Rezervo Foto të shërbimit Staf pastrimi Stafi i ngarkuar me pastrimin në kompaninë tuaj është përkohësisht i padisponueshëm dhe ju duhet një zëvendësim i shpejtë. Mund të ndodhë […]

Pastrim i përgjithshëm komercial

Pastrim i përgjithshëm komercial

Pastrim i përgjithshëm komercial Jemi partneri juaj i besuar kur ju nevojiet një pastrim i i përgjithshëm komercial, një pastrim i detajuar i zyrave, dyqaneve, restorantit apo cdo ambienti tjetër komercial, psh para një eventi të rëndësishëm për ju. Çfarë duhet të dini Rezervo Foto të shërbimit Pastrim i përgjithshëm komercial Në disa raste ju […]

Pastrim Hotelesh dhe Restorantesh

Pastrim Hotelesh dhe Restorantesh Hotels and restaurants

Pastrim Hotelesh dhe Restorantesh Ndihma + ka zgjidhjen e duhur të pastrimit, ekipin dhe pajisjet për çdo zonë të një hoteli apo restoranti. Pastrim Hotelesh dhe Restorantesh Çfarë duhet të dini Rezervo Foto të shërbimit Pastrim Hotelesh dhe Restorantesh Pastërtia është e rëndësishme për të gjithë, por veçanërisht për klientët që hyjnë në një hotel […]

Pastrim i zyrave

Regular commercial cleaning in Tirana

Pastrim i zyrave Higjena është në gjenet tona, pastrim i zyrave apo dyqanet tuaja njësoj si për tonat. Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Përshkrimi i shërbimit Pastrim i zyrave Për të qenë të sigurtë që zyra juaj është gjithmonë e pastër dhe e rregullt, besojani shërbimin e mirëmbajtjes  Ndihma+ Pastrim i zyrave dhe […]