Pastrim i shtëpive me qera ditore

Pastrim i shtëpive me qera ditore, pastrim i pronave të listuara në booking / Airbnb – Sigurohu që shtëpia juaj e pushimit merr notën maksimale për pastërtinë

Pastrim i shtëpive me qera ditore

Të zotërosh dhe menaxhosh shtëpi pushimi ,ose me qera ditore është shumë interesante, por edhe sfiduese. Janë të shumtë ata që tashmë përdorin platforma si Airbnb, Booking apo të tjera për këtë qëllim.  Pastrimi dhe mirëmbajtja e këtyre shtëpive janë elementë kritikë që duhen konsideruar, vecanërisht mes vizitorëve. 

Të gjithë e dimë që pastërtia është një ndër gjërat që vlerësohet më shumë nga një pjesë e mirë e vizitorëve, ndaj nuk duhet nënvlerësuar. 

Me Ndihma+, ju do të jeni të sigurtë se po ofroni pastërti të cilësisë së parë për miqtë tuaj, dhe kjo do të reflektohet në review-të që do të fitoni.

Plotëso formularin dhe rezervo me një klikim

Lista e Çmimeve*

Çmimi varion në varësi të sipërfaqes, vendndodhjes dhe stilit të shtëpisë. 

Do të duhet patjetër ta vizitojmë shtëpinë tuaj dhe të dimë pritshmëritë tuaja të sakta për t’ju dhënë një çmim realist.

15+

Numri i shërbimeve të realizuara

Termat dhe Kushtet
Orari i shërbimeve
E Hëne - E Shtunë

08:00 - 18:00

Klientë të kënaqur
Bazuar në 19 komente
Stuart Brown (SB Vision Music)
Stuart Brown (SB Vision Music)
17/09/2021
Difficult to fault the service. I've been exploring all the surfaces and hidden corners that had been collecting dust - all spotlessly clean. As for Keti, thoroughly professional and personal service. I have no price comparison, but the charge seemed appropriate to the amount of work that I know was involved.
Erion Sevaj
Erion Sevaj
29/06/2021
Very high quality of cleaning services compared to similiar agencies in the market. Quite satisified of the customer service
erinda stafa
erinda stafa
13/04/2021
Super sherbim korrektesi cmimet te mira dhe shume ne dispozicion te klientit.
Melisa Ulqinaku
Melisa Ulqinaku
22/03/2021
Sherbim shume cilesor. Do vleresoja korrektesine ne orar, organizimin dhe mbi te gjitha qe zonjave qe punojne aty u ofrohen mjete pune dhe ilace pastrimi profesionale nga kompania. Ne perfundim do e vleresoja me maksimumin e pikeve sherbimin e marre dhe cilesine e tij, pa harruar sigurine qe te jep fakti qe eshte dhe kompania qe te ofron besim me te madh sesa thjesht indivi qe punon aty dhe pergjegjesia eshte dyfish. ( shume e rendesishme per mua si klient apo marres sherbimi ) ✅✅✅ Bravo per punen.
Blog

Shikoni profilet e sanitareve tona!