Sekretet për të pasur një shtëpi gjithmonë të pastër dhe me aromë të mirë

Të kesh një shtëpi që mban gjithmonë erë të freskët dhe të pastër është ëndrra, jo shumë e fshehtë për të thënë të vërtetën, e çdo zonje shtëpie. Shumë detergjent dhe kohë e shpenzuar për pastrim në familje e kthejnë këtë ëndërr në realitet – duke provuar edhe aksesor të tipit qirinj të aromatizuar, deodorant […]

Shkenca thotë se punët e shtëpisë, të bëjn të ndjehesh shumë më mirë

blog

Kujdesi për shtëpinë mund të jetë një detyrë e përjetuar si një imponim ose përkundrazi si një zgjedhje shpërblyese; diferenca varet pothuajse ekskluzivisht nga mënyra se si jetohet ky detyrim. Detyrat shtëpiake përfshijnë procese të ndryshme, që nga larja e enëve, ngarkimi i lavatriçes, nderja e rrobave tek hekurosja si dhe sigurisht pastrimi. Në ditët […]

7 tradita pastrimi nga e gjithë bota

Kërko cmim

Njerëz nga e gjithë bota pastrojnë shtëpitë e tyre në mënyrë konstante, por kanë edhe disa rituale që i konsiderojnë si tradicionale. Pastrimi i pranverës  për shembull, është një traditë në fetë si Krishtërimi dhe Judaizmi, dhe është pjesë e festave kulturore kombëtare në vende të ndryshme si Kina, Guatemala dhe Irani. Më poshtë ju […]

Rëndësia e pastrimit me themel

Kur rezervoni një shërbim pastrimi me themel me Ndihma+, ju duhet të keni parasysh që do të merrni një shërbim shumë profesional. Dhe një nga shenjat e shërbimeve profesionale të pastrimit me Ndihma + është se ne e ofrojmë shërbimin e pastrimit me themel për shtëpinë tuaj duke qenë të qartë për rendin e punëve […]

Sa shpesh duhet të pastroni shtëpinë?

Nganjëherë mund të jetë e vështirë të vlerësosh se sa shpesh duhet të kryesh punë të caktuara shtëpiake, duke e rregulluar hapësirën tënde të jetesës me familjen dhe njëherësh ta bësh të mundur të ndodh sa më lehtë!  Ndihma +  së fundmi përpiloi një plan të dobishmëm që tregon se sa shpesh duhet të pastroni […]

Si të mbajmë pastër shtëpinë e plazhit?

Me një % të konsiderueshme individësh që zotërojnë një shtëpi plazhi, shumica e tyre janë në kontakt të vazhdueshëm me rërë dhe papastërtitë e tjera në këtë ambient të pëlqyeshëm jetese gjatë verës. Çdo lloj aktiviteti në plazh është një mënyrë e pëlqyeshme për t’u rimbushur me energji dhe relaksuar me miqtë ose familjen. Por […]

Kombinimi perfekt për një super pastrim? Uthull dhe sodë!

Pastruesit bio, që mund të krijohen në shtëpi, janë gjithmonë shumë tërheqës për përdoruesit sepse nuk përmbajnë toksina, ndryshe nga detergjentët komercial. Dhe në shtëpinë tuaj do të gjenden gjithmonë dy përbërës që nuk mungojnë kurrë në dollap! Siç është uthulla dhe soda e bukës, të njohura për fuqinë e tyre pastruese. Kombinimi i tyre […]

Si të mbajmë pastër shtëpinë e plazhit?

Me një % të konsiderueshme individësh që zotërojnë një shtëpi plazhi, shumica e tyre janë në kontakt të vazhdueshëm me rërë dhe papastërtitë e tjera në këtë ambient të pëlqyeshëm jetese gjatë verës. Çdo lloj aktiviteti në plazh është një mënyrë e mirë për t’u rimbushur me energji dhe relaksuar me miqtë ose familjen. Por […]