Pastrim Vetrate dhe Fasade

Pastrim Vetrate dhe Fasade

Pastrim Vetrate dhe Fasade Xhamat e pastër japin një imazh më të mirë për ju, vecanërisht kur i ka pastruar Ndihma+. Pastrim Vetrate dhe Fasade ne Tirane Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Pastrim Vetrate dhe Fasade Nuk ka më mirë se xhama të pastër dhe që shkelqejnë për shtëpinë, dyqanin apo […]

Shërbime plotësuese

sherbime plotesuese

Shërbime plotësuese Nëse keni nevojë për një shërbim që nuk e gjeni në katalgoun tonë standard, mos mendoni se nuk e marrim përsipër! Ne ofrojmë Shërbime plotësuese për familjet dhe bizneset Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Shërbime plotësuese Ndihma+ është në radhë të parë agjenci e shërbimeve në familje dhe […]

Zonjë pastrimi

Personal cleaning maid

Zonjë pastrimi Ju duhet një zonjë pastrimi e aftë dhe e besuar ?? Falë databazës sonë të profileve, ju ndihmojmë të rekrutoni punonjësin e duhur në momentin e duhur. Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Zonjë pastrimi Ju keni nevojë për shërbim dhe mirëmbajtje të shtëpisë suaj cdo ditë dhe mendoni […]

Tapete, divanë dhe dyshekë

Carpets, sofas and mattress

Tapete, divanë dhe dyshekë Pastrimi profesional per Tapete, divanë dhe dyshekë është mënyra e duhur për të eleminuar mikrobet në ambientet ku rrini dhe flini. Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Përshkrimi i shërbimit Tapete, divanë dhe dyshekë Praktikisht, asnjë ambient banimi nuk është tërësisht steril në shtëpinë tuaj pavarsisht çdo përpjekjeje! Tapete, divanë dhe […]

Pastrim ambientesh të jashtme dhe pishinash

Pastrim ambientesh të jashtme dhe pishinash

Ambiente të jashtme dhe pishina Kur gjëja e fundit që ju shqetëson është pastrimi, jemi pranë jush! Perfitoni  nga sherbimi yne Pastrim ambientesh të jashtme dhe pishinash Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Pastrim ambientesh të jashtme dhe pishinash Ambientet e jashtme të shtëpisë suaj si pishinat, oborret, rrugicat janë shumë të […]

 Pastrim në urgjencë

Special events cleaning  Pastrim në urgjencë apo ngjarje të veçantë

Pastrim në urgjencë apo ngjarje të veçantë Kur gjëja e fundit për të cilën duhet të shqetësoheni është pastërtia, ju gjendemi pranë! Pastrim në urgjencë apo ngjarje të veçantë ! Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të shërbimit Pastrim në urgjencë apo ngjarje të veçantë Keni dëshirë të ftoni miqtë tuaj për një drekë […]

Pastrim i shtëpive me qera

daily rentals cleaning Pastrim i shtëpive me qera

Pastrim i shtëpive me qera ditore Pastrim i shtëpive me qera ditore, pastrim i pronave të listuara në booking / Airbnb – Sigurohu që shtëpia juaj e pushimit merr notën maksimale për pastërtinë Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Foto të punës Pastrim i shtëpive me qera ditore Të zotërosh dhe menaxhosh shtëpi pushimi […]

Pastrim pas zhvendosjes

Move in cleaning

Pastrim pas zhvendosjes Lini shtëpinë e vjetër me më pak stres, dhe hyni tek e reja me më shumë entuziazëm, falë shërbimeve tona. Pastrim pas zhvendosjes mund te jete teper i lodhshem dhe ne jemi ketu per ta kthyer kete ne nje eksperience teper te bukur  Çfarë duhet të dini Dëshmitë Foto të shërbimit Pastrim […]

Pastrim Premium

Premium cleaning

Pastrim premium Pajtoni ekipin e zanave të Ndihma+ per t’i dhënë shtëpisë suaj të ëndrrave prekjen e fundit magjike. Pastrim Premium aty ku jeni ju. Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Përshkrimi i shërbimit Pastrim Premium Vilash Vila juaj së shpejti është gati! Prej ditës së parë ju keni zgjedhur më të mirët për […]

Abonimet mujore të pastrimit

Abonimet mujore të pastrimit

Abonimet mujore të pastrimit Ne prezantuam per herë të parë Abonimet mujore të pastrimit në Shqipëri; bëhu klient i liderave të tregut! Çfarë duhet të dini Lista e Çmimeve*​ Përshkrimi i shërbimit Abonimet mujore të pastrimit Keni vendosur që ju duhet ndihmë për mirëmbajtjen e shtëpisë…  Urime, njihuni me Abonimet mujore të pastrimit, të cilat […]