Çfarë do të thuash me : nuk kam kohë???

Patjetër që hera herës, të gjithë e gjejmë veten duke përsëritur klishe të tipit ‘s’kam shumë kohë’ apo “dita duhet të kishte më shumë se 24 orë ( ditë / nata )”!  Dhe në shumicën e rasteve, me stilin e jetës së kohëve moderne ( puna, shkolla, fëmijët, shtëpia, miqtë etj ), ky nuk është thjeshtë dhe vetëm një justifikim, pas të cilit kapesh për të lehtësuar peshën personale të përgjegjësive ! Duket vërtetë sikur nuk ka kohë për shumëçka! Në disa raste, mungesa e theksuar e kohës, këtij elementi jashtëzakonisht jetik, na tjetërson dhe na mbledh brenda një guacke vetjake, që shpejt bëhet shumë shumë e ngushtë!   Atëherë, meqë koha gjithashtu është e guximtarëve, ZGJIDHJEVE dhe ZGJEDHJEVE përse të mos përpiqeni të bëni diçka të hajrit rreth kësaj mungese?   Gjithashtu KOHA rrjedh shumë shpejt, duket sikur bebet tuaja bëhen fëmijë 4 – 5 vjeçar, sa hap e mbyll sytë edhe pse në qendër të vëmendjes tuaj si prindër! Dhe ka gjasa, që në disa raste, pavarsisht fakti që jeni një prind i shkëlqyer ( nuk ka prindër të këqinjë ), thjesht dhe vetëm nga grumbullimi shumë përgjegjësive ( shtëpia, familja në tërësi, presioni punës etj ), do ta gjeni veten gjithashtu duke kuptuar se edhe kujtimet po ju fshihen nga mendja!   Prandaj vlerësoni në maksimum KOHËN TUAJ TË ARTË!  Çka do të thotë se me një ndalesë të vetme në agjencinë e shërbimeve NDIHMA +, ju mund të ZGJIDHNI të gjeni ZGJIDHJET më IDEALE për shërbimet në familjen tuaj!  Shërbime e pastrimit në familje dhe kujdestaria për fëmijë, nuk janë më çështje LUKSI! Në fakt, nuk kanë qenë asnjëherë çështje LUKSI! Kanë qenë thjeshtë mendësia e të pamundurës, që bllokon ndjeshëm mendësinë e shqiptarit në tërësi.   Por tashmë KOHËT kanë ndryshuar! Dhe kanë ndryshuar për mirë!   Çfarë do të gjeni tek NDIHMA + këtë fundvit?  Oferta fantastike shërbimesh pastrimi për familje me çmimet më ideale me rastin e festave :  Paketa e gjelbër: Pastrim rrënjesor shtëpie, me detergjentë profesionalë dhe pajisje me avull, duke filluar nga 8.000 ALL   Paketa e kuqe: Pastrim rrënjesor shtëpie dhe pastrime tapicerie, me detergjentë profesionale dhe pajisje me avull, duke filluar nga 13.000 ALL   Paketa e bardhë: Pastrim i shtëpive të sapokonstruktuara (jo të mobiluara), duke filluar nga 14.000 ALL     Shërbime pastrimi me periodicitet konstant mujor dhe marrëveshje shërbimi me kontratë :   9000 lek sherbim pastrimi me periodicitet 1 herë në javë, me 2 zonja në shërbim për 2 orë të plotë ( në total 4 orë shërbimi pastrimit ) ose 1 zonjë nga stafi agjencisë dhe 4 orë shërbim pastrimi  18000 lek shërbim pastrimi me periodicitet 2 herë në javë, me 2 zonja në shërbimin tuaj për 2 orë pune në pastrim në familje ose 1 zonjë e përkushtuar nga stafi agjencisë për 4 orë shërbim pastrimi!   27000 lek shërbim pastrimi me periodicitet 3 herë në javë, 2 zonja në shërbimin tuaj për 2 orë intensive shërbimi pastrimi  Ditën dhe orarin e shërbimeve e vendosni ju, sipas nevojës apo dëshirës suaj  Shërbime kujdestarie për fëmijë me dado me kohë të plotë ose me orë punë :  Nëse po mendoni që të vegjlit t’i kujdesni ndryshe ( jo në çerdhe, jo tërësisht nën tutelën e gjyshërve ) , duke punësuar një DADO ,  agjencia Ndihma + ju lehtëson në maksimum procesin e kërkimit, duke gjetur në bazë të kritereve tuaja, DADON më të mirë të mundshme   Në të gjitha rastet kur mendoni se keni nevojë për pak kohë dedikuar vetes ose marrdhënies tuaj në çift ( fëmijët zgjidhni t’i kujdesni vetë ndërkohë ) dhe njëherësh nuk dëshironi të besdisni askënd në familje, që t’i mbikqyrë të vegjlit për 3-4 orë, Ndihma + ju gjendet pranë me shërbimin ideal. Kujdestari për fëmijë me orë pune, me zonjat më profesioniste të profilit     Pra, NDIHMA + është agjencia juaj  e shërbimeve, ku mund të lehtësoni jetën tuaj me më shumë se 1 shërbim profesional për familjen!   Jemi të lumtur t’ju shërbejmë me cilësi, besueshmëri dhe profesionalizëm!   Na kontaktoni  […]

7 motive të forta për të pastruar çdo ditë ( dhe do t’ju bëjnë të dëshironi të merreni me pastrimin më me kënaqësi )

Askush nuk ka qejf të merret me pastrimin, veçanërisht në ambinetin e banimit! Apsolutisht askush, sado maniake pastrimi ta konsiderosh veten ose sado kohë në disopozicion të zotrosh për ta realizuar siç duhet( dyshojmë shumë për kohën me bollëk në dispozicion në kohë frenetike ).   Por mirëmbajtja e higjenës dhe rregullit në familje, është […]

3 këshilla të gabura rreth fëmijëve, që prindërit duhet t’i shmangin

Këshillat janë falas dhe prandaj jepen lehtësisht dhe me shumicë! Nëse je një prind i ri, këtë fenomen e kupton më së miri! Ndonjëherë, ndodh që përveç miqve, familjarëve dhe të afërmve edhe vetë pediatrët priren të ngarkojnë me këshilla prindërit e rinjë, pasi mendojnë se në këtë mënyrë ju vijnë më shumë në ndihmë […]

Çfarë mund të bëj në shtëpinë tuaj Ndihma+ në 3 orë shërbim pastrimi?

Punët e shtëpisë nuk kanë asnjëherë fund! Këtë mund ta kuptoj shumë lehtësisht dhe më mirë nga të gjithë, një zonjë e përkushtuar shtëpie, një amvisë e mirë! Kërkohet energji, vëmendje dhe shumë dashuri për të mirëmbajtur higjenën dhe rregullin në ambientet familjare! Por ka ditë në të cilat, gjërat bëhen pak më shumë lëmsh […]

5 këshilla të thjeshta pastrimi që do t’ju lehtësojnë jetën

Nisur nga eksperienca 4 vjeçare e agjencisë Ndihma+ në shërbimet e pastrimit profesional për ambiente familjare dhe biznesi, propozojmë disa sugjerime dhe ide pastrimi, në mënyrë që të thjeshtoni sa më shumë të jetë e mundur procesin e mirëmbajtjes së ambienteve tuaja, në lidhje me higjenën dhe pastërtinë. Sepse sado e thjeshtë të tingëlloj, pastërtia […]

Një zonjë shtëpie, hera – herës pranon që ka nevojë për NDIHMË

Të kuptohemi drejtë, zonjë shtëpie nuk quhet vetëm kategoria zonjave që për 1001 arsye zgjedhin të qëndrojnë në shtëpi për të kujdesur familjen me kohë të plotë, por edhe kategoria e zonjave që e kanë të nevojshme të përshihen në punë profesionale. Në fund të fundit, çdo shtëpi dhe çdo familje ka nevojë të jashtëzakonshme […]

Si të ndihmojmë fëmijën të rritet?

Vëzhgimi i rritjes së fëmijës në vitet e para të jetës është ndoshta faza më e veçantë e rritjes së tyre. Fëmijët e vegjël janë unik dhe në dy vitet e para të jetës fitojnë aftësi të reja me një shpejtësi të habitshme. Çdo ditë mësojnë gjëra të reja, shfaqen sjellje të reja dhe manifestohen […]