Ti mendon se po kursen?

ask for price

Po , të duket se kursen kur merr përsipër t’i bësh të gjitha vetë! Dhe kjo është tendeca e kohëve moderne! Veçanërish nëse je grua, nënë, bashkëshorte, profesioniste, mikeshë etj etj. Trumbetohet nga të gjitha anët, jashtëzakonisht shumë në rrjetet sociale. Ku shkëlqimi të mpinë çdo neuron! Transformohet ngadalë në nevojë dhe bindesh se e […]

Vend Pune – Këshilla për të fituar një vend pune

pune kerkues

Sa e veshtire ka qene per ju te gjeni nje vend pune ? Viti 2020 na gjeti në një situatë që askush prej nesh nuk e kishte imagjinuar apo perjetuar më parë. Kjo situatë, përpos një izolimi qe ndoshta për shumë prej nesh ka qenë I vështirë mendërisht, ka qënë dhe do të jetë I […]

Ofertë Pastrim Divani

Ofertë Pastrim Divani

Ofertë Pastrim Divani – Laj dhe dizifekto një divan/kënd dhe përfito falas larjen e 4 karrigeve Kemi menduar, Ofertë Pastrim Divani pasi ai është një nga gjërat që kemi në shtëpi dhe  që përdoret më shumë ( tani më shumë se kurrë, për shkak të mbylljes në shtëpi për shkak të COVID- 19). Madje këto […]

Pse të merrni një abonim mujor pastrimi?

Pse të merrni një abonim mujor pastrimi?  Imagjinoni këtë: jeni duke u kthyer nga puna në shtëpi.  Në punë keni qënë  nga një mbledhje në një tjetër dhe ju është dashur të punonit jashtë orarit. .  Kthimi juaj në shtëpi ishtë shumë I ngadaltë dhe ajo ç’ka ju doni të bëni kur të shkoni është […]

Ushqyerja me gji gjatë COVID-19

Nëse sapo jeni bërë nënë ose jeni në pritje , është mëse e natyrshme që të keni pyetje apo paqartësi në lidhje me sigurinë e bebit tuaj gjatë kësaj pandemie (Covid-19)  që po kalojme. Ushqyerja me gji për bebin është jashtëzakonisht shumë e rëndësishme.  Kontakti i lëkurës me ju dhe ushyqeja e hershme e ndihmon […]

Kujdesi për fëmijët: Si të bëni zgjedhjen më të mirë për familjen tuaj

Pavarësisht nëse punoni me kohë të plotë, disa orë në javë apo keni angazhime të tjera jashtë shtëpisë, zgjedhja e një mënyre për t’u kujdesur për fëmijët tuaj është shumë e rëndësishme. Ju duhet t’i siguroni fëmijës suaj një ambjent të sigurt, të ngrohtë dhe stimulues, me shumë mundësi për të mësuar dhe për t’u […]

Si të zgjidhni shërbimin e duhur të pastrimit ?

Si të zgjidhni shërbimin e duhur të pastrimit ? Kohët e fundit pastrimi i shtëpisë apo vendit tuaj të punës edhe kur nuk keni kohë të mjaftueshme është bërë shumë më i lehtë. Industria e shërbimeve të pastrimit po përhapet me shpejtësi në të gjithë vendin. Por, Si të zgjidhni shërbimin e duhur të pastrimit […]

Benefitet e makinerisë së avullit në pastrim

galeria Më poshtë do të zbulojmë benefitet e makinerisë së avullit në pastrim

Benefitet e makinerisë së avullit në pastrim Pandemia ka bërë që të rritet kërkesa e higjenës në ambientet ku ne jetojmë apo punojmë. Një nga mënyrat kryesore që ndihmon në eleminimin dhe higjenizimin e shtëpive apo ambienteve të punës është përdorimi i makinerisë së avullit. Më poshtë do të zbulojmë benefitet e makinerisë së avullit […]

6 motive që ju nxisin të merrni shërbime pastrimi profesionale

Të mbash shtëpinë pastër dhe në rregull, shpesh të kërkon shumë kohë dhe energji. Dhe sado të përpiqeni të mirëmbani ambinetin familjar, duket se shtëpia juaj do të ketë gjithmonë nevojë për një dorë ekstra me pastrimin. E në vend që të shpenzoni çdo fundjavë duke pastuar me themel, duke u lodhur më shumë dhe […]

Shtëpi e pastër çdo ditë

Shtëpi e pastër çdo ditë

Shtëpi e pastër çdo ditë Një shtëpi e pastër çdo ditë është si të thuash parajsë! Gjithmonë e freskët dhe mikëpritëse. Por duhet shumë punë dhe përkushtim për të mbajtur të pastër një shtëpi, veçanërisht në familjet e mëdha ose me shumë fëmijë. I gjithë sekreti, gjithsesi qëndron tek rituali i të pastruarit çdo ditë! […]