8 motive kryesore përse punësimi sezonal është ‘super ide’!

gallery

Ndonjëherë punësimi në profilin që dëshiron më tepër ose për të cilin ke investuar në studim, merr kohë të gjatë dhe të shteron energjitëm duke bërë të të ulet ndjeshëm motivimi. Ndërkohë nga ana tjetër, në një botë gjithmonë e më konkuruese dhe në mungesë të kualifikimeve profesionale, punësimi duket thuajse ‘mision i pamundur’. Prandaj […]