Fakte interesante rreth pastrimit dhe pastërtisë nga e gjithë bota

1. A e dini se një person mesatar kalon 87% të jetës së tij në ambient të mbyllur? Kjo do të thotë se cilësia e ajrit të brendshëm ka rëndësi! Pastrimi i rregullt i pluhurave mund të ndihmojë në përmirësimin e ajrit të brendshëm. 2. 66% e britanikëve pastrojnë sipërfaqet e tyre çdo ditë. Britanik […]