Fëmijë të lumtur? 10 arsye përse duhet ta bëni rritjen e tyre sa më aktive

Nga një sondazh dhe praktikë e sugjeruar në çerdhet, kopështet dhe shkollat Kanadeze, pranohet dhe praktikohet që fëmijët e grupmoshës 5 – 17 vjeç duhet të realizojnë minimalisht 60 minuta aktivitet fizik me intensistet të moderuar ose të fuqishëm ( sipas grupmoshës ) në bazë ditore. E megjithatë veteëm 5 % e fëmijëve të kësaj […]