NR. 918 – KËRKOHET ZONJË PASTRIMI NË FAMILJE

Një familje në Tiranë kërkon një zonjë pastrimi! Kërkohet : * nga e hëna në të premte 6 orë shërbim * të shtunën 4 orë shërbim * orari 09:30 – 15:30 * paga që ofrohet 35.000 lek ( e diskutueshme për më shumë nga eksperiencat e mëparshme ne profilin e punës dhe referencat nga familjet […]