Pastrimi komercial, pse duhet për biznesin tuaj?

Pastrimi komercial, pse të punësoni një shërbim të till për biznesin tuaj?

Pastrimi komercial , ndryshe pastimi i rregullt i kompanisë, mund të duket si shqetësimi më i vogël i biznesit tuaj, por nuk është tamam ashtu. Hulumtimet tregojnë se mikrobet në vendin e punës janë po aq kërcënim sa edhe konkurrenca. Pastrimi i zyrës vetë ose përfshirja e punonjësit tuaj mund të mos jetë e mjaftueshme. […]

5 Këshilla – aroma të mrekullueshme në shtëpinë tuaj

Sigurisht, lulet e freskëta mund të ndihmojnë që dhomat të ketë një aromë të këndshme, por ç’të themi për pjesën tjetër të shtëpisë? Prandaj ju propozojmë disa këshilla të shkëlqyera, shumë bio dhe shumë ekonomike për aroma të mrekullueshme në shtëpinë tuaj! Aroma e freskët e furrës pas pjekjes Nuk është e thënë të piqni […]

Kandidaturë – Dado gjate fundjaves

Kandidature - dado gjate fundjaves

Për të gjitha familjet në Tiranë, që janë të interesuar të gjejnë dado gjatë fundjavës, kemi një kandidaturë të përshtatshme! Zonja ka eksperiencë pune të mëparshme si dado edhe në familje të huaja anglisht dhe italisht folëse, gjuhë të cilat zonja i komunikon mirë. Na kontaktoni në 0695218538 nëse e gjeni me interes për të […]

Kandidaturë Nr. 458

Një zonjë 55 vjeçare me origjinë nga Librazhdi dhe banim në zonën e ‘Ali Demi’- t në Tiranë është e interesuar të punësohet pranë një familjeje në Tiranë që ka nevojë për ndihmë në kujdesin e pleqërisë në shtëpinë e tyre. Zonja ka disa vite eksperiencë pune në këtë profil dhe interesohet të punësohet në […]

NR. 918 – KËRKOHET ZONJË PASTRIMI NË FAMILJE

Një familje në Tiranë kërkon një zonjë pastrimi! Kërkohet : * nga e hëna në të premte 6 orë shërbim * të shtunën 4 orë shërbim * orari 09:30 – 15:30 * paga që ofrohet 35.000 lek ( e diskutueshme për më shumë nga eksperiencat e mëparshme ne profilin e punës dhe referencat nga familjet […]

KËRKOHEN 2 SANITARE PËR RESTORANT

Një restorant në Tiranë kërkon të punësoj 2 sanitare me kohë të plotë Orë pune : 8 orë ( me turne ) Ditët e punës : 6 ditë në javë / 1 ditë pushim Pagesa :  35.000 lek Adresa : zona e liqenit, Rruga “Ismet Buzi” Kriteret Mosha zonjës: 35 – 50 vjeç Eksperiencë e […]

Ofertë Pune Nr. 866 / Sanitare në Bar Kafe

KËRKOHEN 2 SANITARE PËR BAR – KAFE Një bar – kafe në Tiranë kërkon të punësoj 2 sanitare me kohë të plotë Orë pune : 6 orë Ditët e punës : 6 ditë në javë / 1 ditë pushim ( jo gjatë të shtunë / të dielës ) Pagesa :  38.000 lek ( bruto ) […]

Ti mendon se po kursen?

ask for price

Po , të duket se kursen kur merr përsipër t’i bësh të gjitha vetë! Dhe kjo është tendeca e kohëve moderne! Veçanërish nëse je grua, nënë, bashkëshorte, profesioniste, mikeshë etj etj. Trumbetohet nga të gjitha anët, jashtëzakonisht shumë në rrjetet sociale. Ku shkëlqimi të mpinë çdo neuron! Transformohet ngadalë në nevojë dhe bindesh se e […]

6 parimet e prindërimit të mirë

1. Ajo që bëni ju ka rëndësi. Ky është një nga parimet më të rëndësishme. Ajo që bëni ju bën një ndryshim. Fëmijët tuaj po ju shikojnë. Mos reagoni vetëm me nxitjen e momentit. Pyesni veten: “Çfarë dua të arrij dhe a ka gjasa që kjo të sjellë atë rezultat?” 2. Nuk mund të jesh […]

10 mënyra për të motivuar fëmijën tuaj

Si prind, ju jeni tifozi dhe nxitësi më i madh i fëmijës suaj. Ata shikojnë drejt jush dhe kërkojnë drejtim nga ju. Është detyra juaj të motivoni fëmijën tuaj në jetë dhe ta ndihmoni atë kur ka nevojë. Qoftë shkolla, sporti apo hobi, motivojini ata të jenë më të mirët që mund të jenë. Këtu […]