Ofertë Pune Nr. 866 / Sanitare në Bar Kafe

KËRKOHEN 2 SANITARE PËR BAR – KAFE Një bar – kafe në Tiranë kërkon të punësoj 2 sanitare me kohë të plotë Orë pune : 6 orë Ditët e punës : 6 ditë në javë / 1 ditë pushim ( jo gjatë të shtunë / të dielës ) Pagesa :  38.000 lek ( bruto ) […]

Ti mendon se po kursen?

ask for price

Po , të duket se kursen kur merr përsipër t’i bësh të gjitha vetë! Dhe kjo është tendeca e kohëve moderne! Veçanërish nëse je grua, nënë, bashkëshorte, profesioniste, mikeshë etj etj. Trumbetohet nga të gjitha anët, jashtëzakonisht shumë në rrjetet sociale. Ku shkëlqimi të mpinë çdo neuron! Transformohet ngadalë në nevojë dhe bindesh se e […]

8 motive kryesore përse punësimi sezonal është ‘super ide’!

gallery

Ndonjëherë punësimi në profilin që dëshiron më tepër ose për të cilin ke investuar në studim, merr kohë të gjatë dhe të shteron energjitëm duke bërë të të ulet ndjeshëm motivimi. Ndërkohë nga ana tjetër, në një botë gjithmonë e më konkuruese dhe në mungesë të kualifikimeve profesionale, punësimi duket thuajse ‘mision i pamundur’. Prandaj […]

Këshilla për t’iu ndihmuar për të fituar një vend pune

pune kerkues

Viti 2020 na gjeti në një situatë që askush prej nesh nuk e kishte imagjinuar apo perjetuar më parë. Kjo situatë, përpos një izolimi qe ndoshta për shumë prej nesh ka qenë I vështirë mendërisht, ka qënë dhe do të jetë I vështire edhe ekonomikisht. Nëse më parë, ishe në kërkim të një pune, shancet […]

Mundësi Punësimi-Dado në Francë

Ndihma Plus kërkon të punësojë dado në Francë Periudha e qëndrimit është 3 muaj dhe kontrata mund të ri-përsëritet. Dadoja duhet të ketë eksperiencë të mëparshme pune me fëmijët, të jetë korrekte dhe e besuar. Fjeta,ushqimi,udhëtimi mbulohet nga familja. Detyrat e Dados janë: Të kujdeset për 2 binjakë, të cilët janë 6 muajsh.   Për […]